facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stijl Kozijnen BV

Stijl Kozijnen BV

Info

Hartelijk welkom bij Stijl Kozijnen BV
Wij leveren en monteren kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpui-en Van het merk WERU en Alku



"Kunststof kozijnen uit Leerdam, Ramen deuren en schuifpui-en"
Adres: Techniekweg 9 b, 4143 HW Leerdam
Telefoonnummer: 0345247166
Stad: Leerdam
Route: Techniekweg 9 b
Postcode: 4143 HW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verkuil installatietechniek Verkuil installatietechniek 226 meter Super service, belde voor een lichtschakelaar zelfde avond was het al geregeld super ...
CK Maatwerk Interieur CK Maatwerk Interieur 447 meter Vakmanschap is meesterschap dat is hetgeen waar Jens maatwerk voor staat, wat ons bet...
Recensies
Eind Februari een Alku merk hefschuifpui geplaatst door Stijl konijnen leerdam . Een betrouwbaar bedrijf waar goede afspraken mee gemaakt kunnen worden. Een project groot of klein op vakkundige zullen ze het uitvoeren. Onze schuifpui is dus ook op vakkundige precieze wijze geplaatst. Vooraf is alles zeer nauwkeurig opgemeten. We zijn daarom erg blij met de het eindresultaat van de nieuwe schuifpui met een mooie totaal afwerking.
Zeer goede ervaring, erg klantgericht en niks was teveel gevraagd. Het eindresultaat heeft onze verwachtingen overtroffen. 5 sterren zijn meer dan verdiend voor de mannen die dit mogelijk hebben gemaakt!
Fijn gesprek gehad en goede uitleg van de opties. Duidelijke afspraken die ook allemaal na gekomen zijn. Mooie hardstenen dorpel en zeer mooi elektrisch bediend screen erbij. Op de dag van plaatsen werden we nog gebeld dat ze er aan komen en ze waren keurig op tijd. Zeer professioneel team. Met 3 man die goed op elkaar ingespeeld waren. Binnen 4 uur is het kozijn met 6 ramen geplaatst. Erg vriendelijk. Echt top. De foto zegt genoeg! Dank je wel mannen van Stijl Kozijnen!
Wij zijn vanaf het oriënterend gesprek al snel overgehaald. De keuze is reuze. Bij het thuisbezoek zijn we goed geadviseerd wat mogelijk is door Nils. Vervolgens is Nico nog langs gekomen om de puntjes op de i te plaatsen. Alles is nogmaals nagemeten voordat de order wordt doorgestuurd. De twee mannen die het kwamen monteren werkten in een hoog tempo en werkten heel netjes. Na het arbeid wordt de vloer aangeveegd en alles meegenomen. Het resultaat overstijgt onze verwachting. Wij zijn zeer blij en verrast met het resultaat. Dank aan het gehele team van Stijl.
Heel erg tevreden over Stijl Kozijnen B.V. in Leerdam! Zeer goede kwaliteit materialen, harde en prettige werkers, alles keurig opgeruimd na de werkzaamheden, snelle reactie op vragen, afspraken punctueel nagekomen, contact met iedereen van administratie en accountmanager tot uitvoerenden prettig en vriendelijk! Alle lof!
Stijlkozijnen heeft in mijn hele huis de kozijnen met HR+++ ramen vervangen. Echte vakmanschap hebben de mannen tijdens de klus laten zien, waren altijd open voor overleg over de afwerking of als er nog iets aan de bestaande bouw verbetert kon worden en hebben mijn huis weer netjes achter gelaten. Ik ben erg tevreden met het resultaat en kan Stijlkozijnen aanraden, daarom ook 5 sterren.
5 sterren voor het plaatsen van kozijnen + 2 deuren. Mijn eerdere recensie was 1 * ster voor het onderhoud, nazorg én communicatie. Dat berustte op miscommunicatie, ik ben gebeld door Stijl kozijnen met excuses en het is netjes afgehandeld. Dus 4 * voor de afhandeling. Dank B.D. Leiden
Fijn bedrijf ! Kunstof kozijnen een deur en rolluiken geplaatst. Vriendelijk en meedenkend personeel. Alles netjes afgewerkt. Ben zeer tevreden!
Zeer prettig geholpen bij het verkoopgesprek. Na zo'n 3 maanden werden we gebeld: de kozijnen zijn binnen en kunnen morgen geplaatst. Het plaatsen ging snel maar kon netter gruis, afval en zwarte vingers op witte kozijnen. De kozijnen zelf zijn top! Twee kozijnen heeft de fabrikant later nog verder afgesteld. Ook daarin, de geleverde kwaliteit is erg goed maar communicatie kan beter. Een volgende aankoop zou ik desondanks weer bij hen doen
Aanbeveling als je nieuwe kozijnen nodig hebt. Alle keren zeer leuk, maar uiterst professioneel te woord gestaan. Vragen werden goed onderbouwd beantwoord en zorgen zorgvuldig weggenomen. Daarnaast is er gewoon ontzettend hard gewerkt en waren ze in 1,5 dag al klaar met super nette afwerking. Nogmaals een dikke aanrader, professioneel, weten waar ze over praten, fijne montageploeg en overall gewoon een fijn bedrijf om zaken mee te doen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid