facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stifting Mei Alle Wille Simmerkamp

Stifting Mei Alle Wille Simmerkamp

Info

'Mei Alle Wille' houdt in 'met veel plezier' en dat is ook zeker ons motto tijdens de kampweken. De week bestaat uit het maken van plezier, gezelligheid en

Geschiedenis

Mei Alle Wille
Stichting Mei Alle Wille bestaat alweer een hele tijd. Wat eerst begon als een kamp voor Rooms-Katholieke Friese jongeren, is inmiddels uitgegroeid naar een openbaar kamp voor alle kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar en van 12 tot 15 jaar.

De kampen zijn verdeeld in twee groepen zodat de verschillende leeftijden beter verdeeld zijn. De jongste kampgasten verblijven 4 dagen en de oudste kampgasten verblijven 6 dagen. Voor beide kampen is er een groep gevarieerde en zeer gemotiveerde leiding aanwezig. Dit zijn studenten en/of jongeren die vrijwillig een week mee willen om uw kinderen een paar geweldige dagen te bezorgen.

Slogan
'Mei Alle Wille' houdt in 'met veel plezier' en dat is ook zeker ons motto tijdens de kampweken. De week bestaat uit het maken van plezier, gezelligheid en natuurlijk (nieuwe) vriendschappen.

Verblijf
Inmiddels gaan we de laatste jaren vaak naar Appelscha, wisselend met Bakkeveen. In beide dorpen is het prima verblijven voor de kinderen door de aanwezigheid van een groot speelveld, zwembad en bos.

Activiteiten
De activiteiten die we ondernemen op kamp zijn zeer uiteenlopend. Voordat de kampweek begint maken we een schematische weekplanning, zodat er in principe vast staat wat we gaan doen. In het bos, het dorp en op het speelveld is er ruimte om (oude) spelletjes te doen zoals levend stratego, vossenjacht en dierengeluidenspel. We gaan een dagje naar het zwembad of naar Duinen Zathe én de de kinderen mogen een ochtend het dorp in om ouders of familieleden een kaartje te sturen. Daarnaast krijgen de kinderen naar behoefte ook vrije tijd om lekker wat voor zichzelf te doen. Kortom een week met allerlei activiteiten in een geweldig bosrijke omgeving.

Low-budget
Kwaliteit hoeft niet duur te zijn! Het enige waar u voor betaalt is het verblijf en de catering voor uw kind. Diëten en andere bijzonderheden zijn absoluut geen bezwaar. In overleg is er veel mogelijk.

Adres: Wester Es 3, 8426 BJ Appelscha
Stad: Appelscha
Route: Wester Es 3
Postcode: 8426 BJ


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid