facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stienstra

Stienstra

Geschiedenis

Huren, Kopen, Wonen Stienstra.nl

Stienstra heeft voor u een ruim aanbod van huur- en koopwoningen. Woningen en appartementen door heel Nederland, van Vaals tot Den Helder. Woonplezier is één van de belangrijkste levensbehoeftes en daar dragen wij graag aan bij. Uw woonwensen staan bij ons centraal.

Graag zoeken wij samen met u een woning die aan al uw woonwensen voldoet, om uw woonplezier maximaal te maken. Niet voor niets is Stienstra al sinds 1961 een begrip in vastgoedland. Stienstra is een van de grootste particuliere vastgoedeigenaren in Nederland. Dit houdt onder andere in dat u van de eigenaar huurt en niet van een tussenpersoon. Daarin maakt Stienstra het verschil. Huren van de eigenaar biedt voordelen omdat Stienstra de exacte achtergrond van het de woning, het appartement of de buurt kent. Wij zorgen goed voor onze woningen en voor u als huurders. Dankzij deze aanpak is Stienstra door de Nederlandse Woonbond al vijf keer uitgeroepen tot “Beste particulier verhuurder van Nederland”.

Uw woning is uw dagelijkse leefomgeving. Daarom willen wij u zo goed mogelijk informeren over de woningen die wij aanbieden. Wij staan graag voor u klaar om u rond te leiden en van alle informatie te voorzien.



"Vastgoed zit Stienstra in het bloed. Sinds 1961 is Stienstra als vastgoedonderneming actief in heel Nederland. Stienstra richt zich op bestaande en op nieuwbouwwoningen in het middensegment. De portefeuille van Stienstra omvat enkele duizenden woningen. Omdat Stienstra al zo lang in het vastgoed zit, heeft de onderneming, dankzij ervaringen en ontwikkelingen in het verleden een scherpe blik naar de toekomst. Stienstra weet wat er vandaag èn morgen speelt in Nederlandse woningmarkt en kent de wensen van de huurders: optimaal woongenot met de juiste prijs-kwaliteitverhouding.Stienstra heeft voor u een ruim aanbod van huurwoningen. Woningen en appartementen door heel Nederland."
Adres: Kruisstraat 56, 6411 BW Heerlen
Telefoonnummer: 0455638300
Stad: Heerlen
Route: Kruisstraat 56
Postcode: 6411 BW


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Directeur Stienstra, Stienstra onderhoud, Nieuwbouw Stienstra, Stienstra te koop, Stienstra heerlen telefoonnummer, Stienstra huur opzeggen, Stienstra Reparatie, Stienstra Quote
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brix Build to inspire Brix Build to inspire 1 km BRIX maakt Limburg graag mooier! Dit doen wij door het transformeren van historische ...
Recensies
Wij hebben bij onze zoektocht naar ons nieuwe huisLentelijn, vanaf de inschrijving tot en met de toewijzing, een zeer goede ervaring gehad met Stienstra. Na de inschrijving van het appartement kregen we binnen een aantal dagen al te horen dat we het appartement toegewezen hebben gekregen. Daarna hebben ze in de periode dat het appartement nog gebouwd werd, ons altijd op de hoogte gehouden van de lopende zaken. We merkten dat Stienstra altijd open stond voor eventuele aanpassingen. Zo konden wij op het laatste moment onze sleuteloverdracht nog veranderen, zodat onze nieuwe spullen van het huis op tijd geleverd konden worden. Al met al zijn wij louter positief over Stienstra. Ze zijn vriendelijk, communicatief sterk en staan altijd open voor het bieden van hulp. Wij kunnen ons dan ook niet vinden in de negatieve recensies. Met vriendelijke groet, Krijn van Hoeve
Onlangs is ons nieuwe appartement opgeleverd door Stienstra. Het huis ziet er piekfijn uit. Het contact met Stienstra verliep prettig, snelle reacties en duidelijke communicatie. We mochten een extra keer komen kijken om alles op te meten, wat we echt goede service vonden! Wij hebben vooral contact gehad met Patrick, we vonden hem heel toegankelijk en meedenkend. Kortom: Wij raden Stienstra zéker aan.
Slechte klantenservice, vooraf moet je alle documenten aanleveren, als er ook maar iets ontbreekt krijg je een mail van telkens een andere medewerker en kan je opnieuw beginnen. Vervolgens als je al je documenten aanlevert hoor je nooit meer iets. Tot 2 maal het verzoek gedaan om een reactie terug te krijgen, echter niks meer gehoord. Zonde van je moeite, aangezien ze erg onprofessioneel te werk gaan!
Waardeloos bedrijf. Geen enkele ambitie om mensen in fatsoenlijke huizen te laten wonen. In deze tijd nog huizen met enkel glas verhuren, een huurprijs vragen waar je akelig van wordt en als er een nieuwe keuken in moet oude is 30 jaar inmiddels huurverhoging toepassen. Schandalig.
Hele slechte klantenservice. Als je hulp nodig hebt door een fout van hun laten ze je letterlijk in de strot zakken. Absoluut niet in zee gaan met deze mensen. Zo wilt niemand wonen.
Geen goede ervaring met Stienstra. Ze komen afspraken niet na, sturen geen bevestiging van gemaakte afspraken, sturen facturen waar de bedragen niet van kloppen, laten je in de kou staan als iets stuk gaat. Onderling binnen deze organisatie is de communicatie niet optimaal. Er wordt weinig tot geen gehoor gegeven aan ongenoegen wanneer dit notabene via de mail geuit is. Als kers op de taart hebben ze het lef om ons huis op hun website te plaatsen voor verhuur en erbij te vermelden dat het cijfer gegeven door de vorige huurder een 7 is. Voor de duidelijkheid, wij hebben dit cijfer nooit gegeven. Een magere 6 hooguit. Kortom een teleurstellende organisatie.
Nooit mee in zee gaan. Ze maken afspraken, laten je wachten, en uiteindelijk hoor je niks meer van ze. Diep triest!
Super mooi en rustgevend hotel met prachtig zwembad. Mensen zijn super vriendelijk en eten is heerlijk. Wat ons betreft zeker een aanrader als je niet in de drukte wilt zitten, maar toch zo in het centrum zit met de taxi.
Mijn 2e negatieve beoordeling op Google ooit! Na de woning te hebben gekocht maanden moeten bellen om dit hersteld te krijgen. Na 11 maanden wordt de lekkage hersteld maar de volgschade, louter en alleen veroorzaakt door deze nalatigheid wordt niet hersteld. Vervolgens blijkt het het nieuwe stucwerk ook nog beschadigd te zijn tijdens dit herstel. We zitten met lelijke net nieuw geschilderde muren en krijgen afwijzing na afwijzing van Stienstra. Ik zeg het niet snel maar wat een boeven..
Reden over afwijzing in de mail anders dan wat er aan de telefoon verteld wordt. twee á drie verschillende redenen gehoord waar er enkele niet van waar zijn. Geen fijne samenwerking...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid