facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor STIEBEL ELTRON Nederland BV

STIEBEL ELTRON Nederland BV

Info

Welkom op de officiële pagina van STIEBEL ELTRON NEDERLAND BV

Geschiedenis

STIEBEL ELTRON behoort tot de internationale markt- en technologieleiders op het gebied van woningtechniek en duurzame energie.

Adres: Daviottenweg 36, 5222 BH 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: 0736230000
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Daviottenweg 36
Postcode: 5222 BH



op zoek naar gerelateerd: Stiebel Eltron warmtepomp, STIEBEL ELTRON contact, Stiebel Eltron doorstroomboiler, Stiebel Eltron hybride warmtepomp, Stiebel Eltron boiler, STIEBEL ELTRON dealers, Stiebel Eltron warmtepompboiler, Stiebel Eltron boiler 150 liter
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Watertappunt Watertappunt 2 km Maak gezond water drinken toegankelijk met de praktische, robuuste en onderhoudsvrije...
Baril Coatings Baril Coatings 3 km Omdat ik hier werk
Toplijn Keukens Toplijn Keukens 3 km Superaardige mensen met een echte passie. Ik kwam niet voor een keuken maar voor een ...
Global Industry B.V. Global Industry B.V. 5 km Global Industry Your creative partner in licensed products for retail & promotions!
Motorgas Motorgas 6 km Professioneel en goed geholpen door Serge. Groot assortiment aan gas gerelateerde pro...
Recensies
Stiebel Eltron is alleen een verkoper, daarna kun je het uitzoeken. Geen servicemonteur of bedrijf te vinden in Nederland die verstand van de apparatuur heeft. Zelfs de link naar servicepartners op de site van Stiebel Eltron werkt niet, want die zijn er niet. Ik heb ze in elk geval niet kunnen vinden.
Niet kiezen voor de nieuwe warm water warmte pomp WKK300. De isolatie van het warm water reservoir lekte de eerste week na de aanschaf olie, waardoor de vloer onder de warmtepomp smerig, glad en gevaarlijk wordt. Als je een beroep doet op garantie wordt je kundig verteld dat er geen sprake is van functie verlies waardoor er geen aanspraak gemaakt kan worden op garantie. Ik woon in NRWF Wehr Dlnd en mijn warm water warmtepomp heb ik aangeschaft via fa. Dreissen Wehr die de installatie overigens wel goed hebben gedaan. Al konden ze projectprijs 'toch niet' volhouden. Nu na 4,5 jaar al was de anode kapot. Het duurt even voor je daar achter komt. De compressor blijft extreem lang lopen zonder dat t water warm wordt. Veel elektriciteitsverbruik, geen warm water. De anode kost €180,- inclusief montage, exclusief opsturen per express want het ding is niet op voorraad en je wil snel weer warm water. Ik ga ervan uit dat de vervanging zo'n €200,- kost en dat deze reparatie elke 4-5 jaar nodig zal zijn, gezien de staat van het ding. Reken dus op extra kosten van zo'n €800,- over de totale levensduur van het ding. Tot mijn verbazing nu, 2 mndn na de aanschaf en installatie van de nieuwe anode ging de printplaat kapot. Aanschaf: €400 vervanging €280. Deze installatie is vooral goed voor de 'customer return rates' en het 'verdienmodel' van de fabrikant, niet voor de consument. Nog 1 reparatie de komende 4 jaar en ik gooi het ding eruit.
Wij hebben in 2002 let wel: ruim 18 jaar geleden een warmtepomp van Stiebel laten installeren in onze woning. De eerste vijf jaar was het alleen maar ellende. Bellen met de dealer heeft geen zin en de bedrijven die er verstand van zeggen te hebben, maken alleen maar meer defect. Uiteindelijk iemand gevonden in Laag-Zuthem. Die had er wel verstand van. We zijn binnen kort toe aan een nieuwe met koeling. Maar omdat ze helemaal geen service verleden noch de installateur, noch de dealer zal het geen Stiebel meer worden. Verkopen kunnen ze wel en de apparatuur is ook niet slecht, maar de service is heel ver onder de maat.
heb een electra boiler gekocht duurde 2 dagen om het uberhaupt warm water te krijgen.enorm ingewikkeld menu.die nergens voor nodig is ik kan het ook niet terug sturen. koop nooit meer deze merk.
Bedankt Stiebel Eltron team voor alle hulp bij het vervangen van gasgestookte c.v. door warmtepomp WPF 05-cool. Het is lekker warm
Nadat mijn warmtepomp na 4 jaar wat meldingen op het scherm gaf, hebben ze dit gratis opgelost. Erg fijn!
Prima service en behulpzaam!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid