facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sticky Folies

Sticky Folies

Info

Sticky Folies is een webshop voor Vinyl, Flex en Flock folies.

Geschiedenis

Sticky Folies is een webshop voor Vinyl, Flex en Flock folies.



"Met onze gekwalificeerde interieur wrappers toveren we je keuken of interieur in een handomdraai om tot een verbluffend resultaat. Met een grote diversiteit aan hoogwaardige interieurfolies maken wij jouw keuken of meubel weer als nieuw.Maar ook deuren en kozijnen kunnen we duurzaam wrappen voor een strak resultaat.Door onze jarenlange ervaring kunnen we juist adviseren en komen we samen tot een resultaat waar jij blij van wordt!"
Adres: Jan van Almondestraat 12, 3176VA Poortugaal
Telefoonnummer: 06-24719393
Stad: Poortugaal
Route: Jan van Almondestraat 12
Postcode: 3176VA


Recensies
Complete keuken laten wrappen door sticky Decoration. Schitterend mooi resultaat en vakwerk afgeleverd. Zijn klaar in 1 dag en gaan weg als zij en klant tevreden zijn. Top service en zeer vriendelijk.
We hebben onze keuken laten wrappen door een medewerker van Sticky Decoration. Ze zijn goed bereikbaar en maken hun belofte over een mooi resultaat waar. Ik raad het bedrijf zeker aan.
Eerste bestelling van onze deursticker werd erg snel geleverd, maar helaas was de postbode nogal lomp geweest waardoor de doos en de sticker beschadigd waren. Bij het uitrollen zagen we dat de foto ook wat vervaagd was en detail verloren had. Omdat het een foto met zee en zon was erg jammer, want de foto was een beetje grijzig geworden. Dus een mailtje gestuurd, ze boden meteen aan een nieuwe sticker te maken. Dankzij het meedenken hebben we een andere mooie foto van een groter formaat gevonden. En weer was de deursticker er super snel, dit keer in een onbeschadigde doos en met een prachtige, loeischerpe foto. Geweldige service!
2 dagen geleden een foto ingestuurd om fotobehang van te maken. Vandaag werd hij al geleverd, goede kwaliteit. Het resultaat kan ik nog niet laten zien want ik moet nog hulptroepen inschakelen . Maar wat ben ik tevreden over de service. Toppers zijn het bij Sticky Decoration.
Onze keuken gedeeltelijk laten wrappen. Zonder meer vakwerk. Erg blij met het resultaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid