facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stickerland

Stickerland
"Wij maken stickers. Van maatwerk stickers, tot stickers die u via onze webshop kunt samenstellen en zelfs zelf kunt ontwerpen.Stickers maken is bij Stickerland echt makkelijk. Daarnaast leveren we simpelweg professionele kwaliteit stickers tegen een eerlijke prijs.Onze stickers zijn binnen en buiten te gebruiken door de sterke coatinglaag. Kunnen dus tegen weer en wind en daarom toe te passen op auto's, campers en caravans. Maar ook gewoon thuis op de muren en ramen en dergelijke."
Adres: Vinkenveld 7 , Rosmalen 5249 JN, NL
Telefoonnummer: 073 711 0090
Stad: Rosmalen
Route: Vinkenveld 7
Postcode: 5249 JN



op zoek naar gerelateerd: Stickerland Contact, Naam sticker auto maken, Auto stickers eigen tekst, Sticker eigen tekst, Dr sticker, Letters stickers laten maken, Brommer stickers laten maken, Marco prima sticker
Recensies
Heb bij dit bedrijf zwart vinyl besteld en diverse naam stickers in kleur. Kreeg na de bestelling een mail en na een paar dagen weer eentje dat opdracht in bewerking was. Nog dezelfde dag werd de order verstuurd ook weer netjes met track en trace. Volgende dag binnen was er een kleinigheid verkeerd. Gebeld en netjes te woord gestaan. Geen discussies werd gewoon opnieuw gemaakt en ik had het al de volgende dag in huis. En nu perfect. Het is top materiaal en voor ik het gemonteerd heb eerst de filmpjes bekeken en de instructies opgevolgd. Echt goed spul maar dan moet je wel de instructies opvolgen. Volgende x zeker weer dit bedrijf voor mijn stickers ed. Bedankt erg blij met het resultaat.
Tegelstickers in mooi ontwerp, precies naar mijn zin, zitten er al een paar jaar op en blijven mooi! daarom nu nog enkele bijbesteld.
Sticker ziet er ook uit als een echte kentekenplaat, zeer goede hechting. Handige sticker voor op een autohoes, dan hoef je de kentekenplaat niet zichtbaar te maken en dus geen gat in je autohoes te maken want het is langs de weg verplicht dat het kenteken zichtbaar blijft. Maar plak je deze sticker op de hoes dan heb je hetzelfde formaat, de zelfde letters en cijfers als een echte kentekenplaat, inclusief het blauwe deel met de sterren. Topper!
Rode lampen folie top Kenteken stickers top Raamsticker verkreukeld aangeleverd Bij het eraf trekken van het vel bleven de helft van de letters op het niet plakkende vel achter.
Mooie kentekensticker! Blijft tot nu toe ook goed zitten.
Zeer slechte stickers 2keer toe besteld alle bij gestolen omdat ze niet goed plakken eis 2 paar nieuwe 1e was zeiknatte aangekomen 2e sticker plakt voor geen meter als ik 2 nieuwe krijg haal ik de revieu weg !!!!
2 stickers besteld met lengtemaat 50 cm. Bij ontvangst stel ik vast dat de stickers meer dan 60 cm meten in de lengte. Onmogelijk dus om deze te bevestigen wegens te groot. Stickerland heeft me toen aangeboden om nieuwe stickers te maken en deze naar me te versturen zonder verzendkosten. Eind goed, al goed!
Leuke website. Veel keus, redelijke prijs. Bestellen gaat makkelijk. Snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering.
Eenvoudig te bestellen, en vlot geleverd. Sticker ziet er goed uit
Na de online bestelling, een paar dagen later de stickertjes al in de brievenbus.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid