facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stickerland

Stickerland

Info

Makkelijk online stickers bestellen. Snel in huis en gratis verstuurd. Grote showroom en eigen productie in Rosmalen.

Geschiedenis

De grootste online stickerleverancier van Nederland en Belgie. Regelmatig nieuwe ontwerpen en acties op onze website. www.stickerland.nl is the place to be.
Orders vanaf 20 euro worden GRATIS verstuurd naar Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk.

Met een grote showroom en productieruimte in Rosmalen (bedrijventerrein Kruisstraat) kunnen we alle klussen aan. Van groot tot klein, van 1 stuks tot 100.000 stuks.

Adres: Vinkenveld 7, 5249 JN Rosmalen
Telefoonnummer: +31737110090
Stad: Rosmalen
Route: Vinkenveld 7
Postcode: 5249 JN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Stickers eigen tekst, Autostickers laten maken, Fotostickers met tekst, Tekst stickers, Racestickers, Voorruit sticker auto, Glasstickers eigen tekst, Brommer stickers laten maken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ViaVeer Vormgeving ViaVeer Vormgeving 567 meter ViaVeer denkt creatief mee, maakt mooie dingen, heel prettige samenwerking!!
Creativv Creativv 611 meter Creativv verzorgt de PR voor ondernemers. Marketing communicatie campages organisere...
Beeldig ontwerp Beeldig ontwerp 2 km Als 'eenmans-reclameburo' help ik organisaties om kleur te geven aan communicatie-doe...
Confuze Confuze 3 km Independent film production company focussed on The dance scène
Offline bazen Offline bazen 3 km Offline Bazen is onderdeel van Online Bazen. Online Bazen is het bureau dat er voor z...
Planet Webdesign Planet Webdesign 5 km Fijne samenwerking en fantastisch resultaat!
Recensies
Zijn goede stickers plakken goed heb ze gisteren geplakt en hebben ook al in de regen geweest en lossen niet en levering is ook snel heb deze 24 januari besteld en staken de 1e februari al in de brievenbus en dit voor iets dat van Nederland naar België moet verzonden worden heel goede service
sticker was volgens verwachting bij het aanbrengen bleek de S gescheurd te zijn ik heb het zelf zo goed mogelijk aan elkaar weten te plakken. als ik nog meer stikkers nodig heb.. bestel ik zeker weer bij stickerland .
Ik heb twee maal een stuk 3M Dinoc Carbon wrapfolie gekocht om het interieur van mijn auto te wrappen en ik ben er zeer tevreden mee! Het is te zien dat de wrapfolie van hoge kwaliteit is. Stickerland heeft een groot assortiment en een hele fijne service. Zeker een aanrader!
2 stickers besteld met lengtemaat 50 cm. Bij ontvangst stel ik vast dat de stickers meer dan 60 cm meten in de lengte. Onmogelijk dus om deze te bevestigen wegens te groot. Stickerland heeft me toen aangeboden om nieuwe stickers te maken en deze naar me te versturen zonder verzendkosten. Eind goed, al goed!
Zeer mooie en kwalitatief hoogwaardige stickers. Zoek niet verder en bestel vooral niet in China wat je in je eigen land kan halen.
Kreeg een sticker die nat was geweest en niet wou plakken. Gemaild. Maar kreeg geen nieuwe. Verzendkosten wouden ze vergoeden. Bestel hier niet weer. Ga wel naar stickermania ofzo.
Ik bestel hier vaker en blijf dit zeker doen, zeer snelle productie, goede prijzen en prima kwaliteit.
Ik bestel al jaren stickers bij stickerland.nl, en altijd perfecte kwaliteit en goeie service, ik ben stik tevreden.
tussen niet kunnen en niet willen zit een groot verschil.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid