facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichtingfis

Stichtingfis

Info

Stichting FIS biedt kinderen en jeugd de mogelijkheid om wintersport te beoefenen.

Adres:
Stad: Nootdorp



op zoek naar gerelateerd: Kibbeling Pijnacker
Recensies
Slechte kibbeling vieze rubbere dotti smaak laatste keer geweest.
Mijn partner en ik halen al een aantal maanden elke week onder andere sashimi bij VIS. We hebben vandaag rond 11 uur de zalm gehaald en wilde deze om 11:40 op eten. Helaas was de zalm vandaag duidelijk over de datum. De zalm rook rot en was slijmerig. Omdat je behoorlijk ziek kan worden van vis die over de datum is voedselvergiftiging, geen VIS meer voor ons. Graag refereer ik naar hoe de zalm er normaal uit ziet en hoe de zalm er vandaag uit zag. Op de foto met groente erbij was de zalm vers, op de andere foto is duidelijk te zien dat de zalm niet vers is. Het lijkt me sterk dat door de overduidelijke geur en het uiterlijk van de zalm het VIS ontgaan is dat de zalm niet vers was. Jammer en boven al heel onveilig aangezien je er flink ziek van kan worden.
Jaren mijn vaste visboer geweest tot ik verhuisde van Nootdorp naar Voorburg. Super lekkere maaltijden en vis. Als ik in de buurt ben rij ik altijd even langs voor een broodje haring, kibbeling of iets anders. Heerlijk.
Vandaag een broodje haring bij jullie gekocht,broodje was oud.Ben er heel de dag ziek van geweest.En de prijzen zijn ook niet normaal broodje paling €8,20 Wij komen hier nooit meer
Heerlijke inktvisringen en overheerlijke kibbeling ook lekkere knoflooksaus vriendelijk en behulpzaam personeel,nette zaak,jammer dat we in Limburg wonen!
Heerlijke vis, ruim assortiment. Kom er graag
Om de week ga ik met de kinderen een bakje kibbeling halen. Ik ben een beetje van het niveau kibbeling, lekkerbek of een broodje vissalade. Hiermee doe ik hun alleen tekort want het assortiment is veel breder en ziet er top uit. Echt de moeite om eens te proberen voor u uw oordeel velt.
Lekkere vis en mooie lekkere schotels en salades. Heerlijk! Helemaal top Is de samenwerking met plus Sabine in Pijnacker! Ook mooi om te zien dat over tijd het assortiment steeds groter word Plus Sabine staat er om bekend veel lokale top producten in het assortiment te hebben zoals brood van lokale bakker, aardbeien van de lokale teler, eieren van de boer en nu vis van de lokale vis boer! Zo helpen we ook nog onze eigen regio, het milieu, maar veel belangrijker, het is super vers en lekker!
Gratine kabeljauw gekocht zaten 2 kleine en 1 dikke graad in. Kabeljauw was ver te zoeken eens maar nooit meer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid