facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting Zwerfdier

Stichting Zwerfdier

Info

Stichting Zwerfdier houdt zich bezig met de opvang en verzorging van zwerfkatten binnen de regio Alkmaar. Ook hebben wij een kattenpension, pension Felis.

Geschiedenis

Stichting Zwerfdier is een maatschappelijke organisatie die zich bezighoudt met het opvangen en verzorgen van zwerfkatten binnen de regio Alkmaar. Wij proberen de door ons opgevangen katten geschikt te maken voor herplaatsing en de katten duurzaam te plaatsen bij kattenliefhebbers. te vinden.
Naast zwerfkatten vangen we (als we ruimte hebben) ook zogenaamde afstandskatten op. Het gaat dan om katten waarvan de eigenaar is overleden of niet meer in staat is om voor ze te zorgen.
Verder registreren wij vermiste en gevonden huisdieren met de bedoeling het dier en de eigenaar te herenigen.
Stichting Zwerfdier heeft ook een pension, kattenpension Felis, waar uw kat tijdens uw vakantie kan verblijven. Ook vindt u in ons pand een winkel met kattenbenodigdheden en leuke cadeautjes. De uiteindelijke winst van het pension en de winkel komt geheel ten goede aan de asieldieren.

Adres: Klompenmakerstraat 38, 1825 AG Alkmaar (gemeente)
Telefoonnummer: 072 - 561 24 82
Stad: Alkmaar
Route: Klompenmakerstraat 38
Postcode: 1825 AG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:00
Dinsdag: 09:00 - 16:00
Woensdag: 09:00 - 16:00
Donderdag: 09:00 - 16:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierentehuis Alkmaar Dierentehuis Alkmaar 1 km Hele goeie ervaring mee Dinsdag gaan we onze hondje halen Matz het is echt een schat...
Recensies
Fijn pension voor onze kater, 2e keer op rij de kat naar toe gebracht. Zowel eigenaar als kat hebben het goed gehad. Pension is meedenkend met goede communicatie is veel mogelijk.
Een fantastisch opvangadres voor katten. Zeer goede verzorging, erg betrokken personeel, bijzonder goede voorzieningen. Prima ervaringen met hen. Top hoor mensen van Stichting Zwerfdier!
Onze kat Nino komt hier elk jaar sinds 2014 en hij heeft het altijd zeer naar zijn zin. Medewerkers zijn allemaal heel liefdevol dus je huisdier is in zeer goede handen!
Mijn kat heeft hier tijdens de vakantie voor het eerst gelogeerd. Hij kwam goed verzorgd terug. Volgend jaar wil ik hem hier weer naartoe brengen.
Heel fijn kattenasiel en kattenpension. Allemaal leuke medewerkers en het is er altijd mooi en schoon. Iedereen is lief voor de dieren. En zeer zorgzaam en behulpzaam. Wordt echt veel goeds gedaan om voor elke kat een fijn nieuw huisje te vinden. En in de vakantie kan je met een gerust hart je kat hier laten logeren. "Deze" kat kwam/komt er in ieder geval erg graag! :
Onze kat Eelco hebben we hier met 12 weken in huis gehaald. Elk jaar gaat Eelco logeren bij felix. Ook hier krijgt hij alle aandacht en liefde.van alle dierenvrienden die daar helpen schoonmaken en lekker knuffelen
Wat een fantastische organisatie is Stichtng Zwerfdier,heel kort geleden een foutieve bijdrage gedaan,onmiddellijk begrepen zij dat dit niet in verhouding van de jaarlijkse bijdrage stond. Heb het teveel betaalde binnen 3 uur weer op mijn rekening ontvangen. En niet alleen voor de verzorging van de poezen, blijken ze ook in dit geval een super stel mensen te zijn. Nogmaals mijn dank lieve mensen.
Prachtige stichting met bevlogen mensen die alles elke dag weer schoonmaken en alle aandacht voor de katten hebben. Wij hebben onze vorige katten hiervandaan en onze huidige katten gaan bij de bijbehorende stichting Felix logeren tijdens onze vakanties. Ze komen elke keer meer knuffelig terug dan dat we ze gebracht werden
Het is een fantastische plek waar nooddruftige katten worden opgevangen. Het merendeel van de mensen daar .zijn vrijwilligers die zich met veel enthousiasme inzetten voor zwerfkatten en kittens. Ook medische zorg voor zwerfkatten die iets mankeren is prima in orde. Katten die om welke reden danook niet meer plaatsbaar zijn blijven de rest van hun leven bij de Stichting. Er wordt geen kat geëuthanaseerd omdat ze niet plaatsbaar is. Kom eens kijken op één van de open dagen momenteel wat lastiger i.v.m Covid-19. Ook is het mogelijk om één van de niet plaatsbare katten financieel te adopteren.
Hele lieve mensen die echt de tijd voor de zwerf/adoptiedieren nemen! Zo hebben ze ook een speciale opvang voor katten die niet geplaatst kunnen worden. Op de opendag ben ik opslag verliefd geworden en de dag erna hebben we de kater in kwestie opgehaald!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid