facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting Zorgkwekerij Mil Maasdijk

Stichting Zorgkwekerij Mil Maasdijk

Info

Zorgkwekerij Mil Maasdijk biedt dagbesteding aan voor mensen met een beperking en heeft een winkel waar de met zorg gekweekte groenten, verkocht worden.

Geschiedenis

Op de kwekerij worden vele soorten groenten, fruit, kruiden, plantjes en wat bloemen op milieubewuste manier geteeld. De mensen met beperking werken mee in de kas, buiten en in de werkplaats om een zo goed mogelijk product in de winkel te kunnen aanbieden.

Adres: Lange kruisweg 4, 2676BL Maasdijk
Telefoonnummer: 06-41520738
Stad: Maasdijk
Route: Lange kruisweg 4
Postcode: 2676BL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 13:00

Recensies
Aanrader! Super leuke doosjes kan je laten samenstellen €3 voor middelmaat houten doosje, en ze kunnen er ook nog tekst op zetten! en daarna vullen maar. Groente en fruit van top kwaliteit voor leuke prijzen. Ouderwets goed.
Verse groenten zelf gekweekt of van een kweker verderop. Goede prijs kwaliteit. Eigen gemaakte jams en sappen. Het is het waard om even te stoppen en naar binnen te lopen.
Fijn bedrijf met dito personeel! Mooie kwaliteit voor een eerlijke prijs! Aanrader!
Prettig en goede producten
Super veel keuze!
Geweldig en belangrijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid