facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenborg'

Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenborg'

Info

Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenborg' werkt vanuit een ruime en gezellig ingerichte locatie in Blijham in de gemeente Bellingwedde.

Geschiedenis

Met deze Facebook pagina willen we jullie informeren over de vele activiteiten die er plaatsvinden in 'de Blanckenborg' en allerlei nieuwtjes die er plaatsvinden in zorgland. Mocht je zelf nieuws hebben of gewoon een leuke anekdote of bericht dan word je ook van harte uitgenodigd om dit te plaatsen.

Onze taak

Het doel van ‘de Blanckenborg’ is een bijdrage te leveren aan het actuele welbevinden van ouderen en te bevorderen dat zij zo lang mogelijk zelfstandig en in hun eigen huidige intramurale of extramurale woonomgeving kunnen blijven functioneren.

Alle ouderen in de gemeente Bellingwedde die behoefte hebben aan ondersteuning en daarvoor (nog) niet geïndiceerd zijn door het C.I.Z. kunnen met hun indicatie en\of tegen betaling gebruik maken van de steun van ‘de Blanckenborg’. ‘de Blanckenborg’ werkt samen met andere zorgcentra, instellingen voor welzijnswerk en thuiszorginstellingen in de regio Oost-Groningen en de provincie Groningen ten behoeve van de oudere zorgvrager.

Adres: Eikenlaan 34, 9697 RW Blijham, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0597-565500
ln.grobnekcnalb@ofni
Stad: Blijham
Route: Eikenlaan 34
Postcode: 9697 RW



op zoek naar gerelateerd: nieuwsbrief blanckenborg, anneke de vries blanckenborg, blanckenborg blijham vacatures, park blanckenborg blijham, blanckenborg intranet, maaltijdservice blanckenborg, blanckenborg maaltijden, blanckenborg eten
Recensies
Geen koffie gehad maar aangezien corona snap ik het!
Krijg hier niet eens een tweede kopje koffie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid