facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting WonenPlus

Info

WonenPlus is actief in de provincie Limburg. Zij ondersteunt mensen met een verstandelijke, lichamelijke en/of psychische beperking.

Adres: Rijksweg Zuid 170, 6161 BV Geleen
Telefoonnummer: 0464008082
Stad: Geleen
Route: Rijksweg Zuid 170
Postcode: 6161 BV


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Wonen plus vrijwilliger, WonenPlus easycruit, WonenPlus vacatures, WonenPlus Purmerend, WonenPlus Geleen Centrum, WonenPlus Medemblik, Ouderenwerk Alkmaar, Dagbesteding wonen plus
Recensies
Ik zou niemand daar plaatsen alles wat ze je in de begin beloven komen ze niet na. De bewoners worden opgezet tegen hun families. Ze mogen geen eigen mening hebben. De hulp is 10 keer niks voor iemand die verstandelijk beperkt is moet toch alles zelf doen en. Denk eerlijk gezegd dat de begeleiders zelf ook een afwijking hebben. Het is een beschermt wonen traject. Maar is het echt niet!!
Wonenplus is een stichting voor mensen met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek en zorgvraag. De medewerkers van Wonenplus zijn erg deskundig en weten op juiste wijze en niveau aan te sluiten bij de hulpvragen van de cliënten.
Hart voor de zorg!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid