facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting Vrienden van Droom Je Thuis

Stichting Vrienden van Droom Je Thuis

Info

Stichting Droom je Thuis is een logeerinitiatief voor meervoudig gehandicapte kinderen, waarbij de ouders de regie in handen houden.

Geschiedenis

Stichting "Droom je Thuis" is een logeerinitiatief voor meervoudig gehandicapte kinderen, waarbij de ouders de regie in handen houden.

Op dit moment zijn er 9 kinderen die één keer per maand een weekend logeren op vakantiepark Vlugtenburg in ‘s-Gravenzande. De leeftijd van de kinderen varieert van 13 t/m 21 jaar. De kinderen hebben de beschikking over een enthousiaste groep begeleiders waarmee zij zowel hele leuke als leerzame dingen doen in de Regio. Daarnaast doen wij ook veel op en rondom het park, zoals lekker uitwaaien op het strand, spelletjes en samen koken en eten.

Wij bieden een maandelijks topweekend voor kinderen met een meervoudige beperking, zodat de ouders even een weekend de handen vrij hebben. Deze weekenden worden begeleid door ons team van professionals. De ouders blijven nauw betrokken bij de organisatie en houden de regie in handen. Zij komen regelmatig bij elkaar om één en ander door te spreken.

De Stichting "Droom je Thuis" heeft de intentie om in de nabije toekomst door te groeien van een logeerinitiatief naar een woonplek voor deze kinderen.

Adres: Van Velzenstraat 13, 2685RB Poeldijk
Telefoonnummer: 06 53165971
Stad: Poeldijk
Route: Van Velzenstraat 13
Postcode: 2685RB



op zoek naar gerelateerd: Zuideinde, Naaldwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kinderkoor Westland Kinderkoor Westland 707 meter Pupillen: kinderen van 4-6 jaar (groep 1-2-3). Kinderkoor Westland: vanaf 7 jaar.
Corsoboot Poeldijk Corsoboot Poeldijk 741 meter De nieuwspagina van Stichting Corsoboot Dorpskern Poeldijk voor het Varend Corso
Groente & Fruitbrigade voor voedselbanken Groente & Fruitbrigade voor voedselbanken 765 meter De Groente & Fruitbrigade zet zich in voor meer groente en fruit in voedselbankpakket...
Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland 1 km Alle kinderen moeten kunnen sporten of aan cultuur doen! Het Jeugdfonds Sport & Cultu...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid