facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting van het Kind

Stichting van het Kind

Info

Stichting van het Kind helpt kinderen die wegens omstandigheden niet meer thuis kunnen wonen door middel van innovatieve projecten.

Adres:
Stad: Rijnsburg



op zoek naar gerelateerd: Stichting van het Kind opzeggen, Stichting van het Kind reviews, Stichting van het Kind ANBI, Stichting kind van de buren, Stichting van het Kind salaris directeur, Stichting Help een kind, Stichting van het Kind rsin, Kind gezocht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Westerweide Rijnsburg Westerweide Rijnsburg 2 km Een hele leuke plaats om te bezoeken op een vrije dag! Er is een schattig winkeltje w...
Het Dorpshuis Rijnsburg Het Dorpshuis Rijnsburg 2 km Het Dorpshuis Rijnsburg Kinderactiviteiten1ste en 3rde week van de maand op woensda...
Hart Voor Haiti Hart Voor Haiti 2 km Hart voor Haiti helpt de allerarmste kinderen op Haiti. In kinderdorp Bon Repos krijg...
Flower Parade Rijnsburg Flower Parade Rijnsburg 3 km is flora distributie centrum
Recensies
Wat een oplichters zijn jullie. Nooit toegezegd voor een doorlopende maandelijkse donatie, tot mijn verbazing hier nu een bericht van ontvangen. Geen stijl om op deze manier aan donaties te komen, ronduit belachelijk. Ga hier achteraan en doneer nooit meer wat aan jullie.
Mijn moeder werd zojuist gebeld door een - in eerste instantie - aardige jongen. Aardig totdat je niet mee wil doen en dan bam de hoorn erop. Dan is het gesprek niks meer waard natuurlijk. Slecht hoor..
Super doel en initiatief! Erg betrokken en veranderen kinderen hun levens op een prachtige manier, mooie projecten! Ga zo door!
Hele vervelende werver aan de deur gehad die beweerde daar vrijwillig te lopen. Misleiding staat hoog in het vaandel. Ken het doel verder ook niet dus zal wel een scam zijn. Bah bah bah. Iedereen met een positieve review heeft 1 of 2 reviews op naam
Uw campagnevoerders zijn misleidend te werk gegaan lees ik uit de bevestiging! Ik heb nadrukkelijk tot 2 keer toe gevraagd of het een eenmalige donatie is en geen doorlopende maandelijkse afschrijving...nu lees ik in de bevestiging TOCH dat het doorlopend maandelijks wordt geincasseersd Wat een ongeloofelijke zwendel en misleiding over de rug van een goed doel!
Vanuit stichting van het kind hebben wij een schitterende pannakooi mogen ontvangen voor VSO Heuvelrug College. De leerlingen maken er veelvuldig gebruik van in hun pauzes. Naast de pauzes wordt de pannakooi ook benut voor het inzetten van bewegend leren. De leerlingen kunnen dan door middel van beweging de rekensommen automatiseren. Kortom, een schitterende donatie waar we nog elke dag van genieten!
Vorige week was ik bij Jeugddorp de Glind, waar jongeren enthousiast aan het voetballen waren in de prachtige pannakooi die Stichting van het Kind in januari gerealiseerd heeft. Wat een feestje! De meerwaarde van deze pannakooi is enorm. Jongeren leren samen te spelen, zijn in beweging. Ze kunnen hun energie hier heerlijk in kwijt. Dank je wel Stichting van het Kind voor deze prachtige pannakooi!!! Jullie maken het verschil voor de jongeren in de Jeugdzorg!
Ik heb vorig jaar toegezegd om voor 3 maanden deel te nemen. Ik moest het dan zelf telefonisch opzeggen, dat heb ik gedaan maar wat nu blijkt, ik betaal nog steeds iedere maand. Mooie stichting, ik doe er niet meer aan mee. Morgenvroeg bel ik weer om het als nog stop te zetten. Ik vertrouw die deurlopers niet meer. Als je geen eenmalige gift kunt geven trap ik er niet meer in.
Zo goed wat Stichting van het kind allemaal realiseert op het gebied van sport en beweging voor kinderen/jongeren die langdurig verblijven op ons terrein! We maken dankbaar gebruik van de prachtige PannaKooi. De week van de Sport september is ook een mooi vooruitzicht. Hoop dat het ook dit jaar gaat plaatsvinden. Tot dan!
Ben in de maling genomen door de "werver" die zei dat mijn gift van €20,- het beste 4 maal in €5,- maandelijks gegeven kon worden. "Stopt het dan na 4 keer automatisch?", "jahoor mevrouw, na 4 keer stopt het automatisch ".. nou niet dus.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid