facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting Thedinghsweert

Stichting Thedinghsweert
Adres: Thedingsweert 25, 4017 NR Kerk Avezaath Tiel, Nederland
Telefoonnummer: 0344 631 430
Staat: Gelderland
District: Tiel
Stad: Kerk Avezaath Tiel
Route: Thedingsweert
Huisnummer: 25
Postcode: 4017 NR


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 09:00–17:00
woensdag: 09:00–17:00
donderdag: 09:00–17:00
vrijdag: 09:00–17:00
zaterdag: 08:30–16:00
zondag: Gesloten

Recensies
Fijn dat deze stichting er is. Biologisch dynamische groenten direct van de boer verkrijgbaar en daarnaast verlenen ze ook nog eens dagzorg. Een mooi combinatie.
Hier kom ik elke week voor boodschappen. Ze hebben heerlijke verse producten van het land, heerlijk brood en ook andere biologische producten. Het is ook een hele fijne plek om met mijn tweejarige te komen. De koeien, kippen en paarden vindt ze fascinerend! Het personeel is ook heel vriendelijk.
Geweldige zorgboerderij met natuurwinkel, bakkerij en groente / fruit winkel. Hoge kwaliteit, vers en superlekker. Heel vriendelijke en gastvrije medewerkers. Ook nog als kers op de taart: voor n goed doel! Kan ik iedereen aanbevelen om heerlijke en eerlijke voeding te kopen
Hele leuke workshop broodbakken gevolgd.
Heerlijk brood en diverse andere producten, uit eigen bakkerij. Prettige omgeving ook leuk voor kinderen zij kunnen de boerderij bezoeken.nGoed adres voor de complete biologische boodschappen..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid