facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting Theater Langs de IJssel

Stichting Theater Langs de IJssel

Info

Stichting Theater langs de IJssel houdt zich bezig met het organiseren van culturele activiteiten in het IJsselgebied tussen Deventer en Zwolle.

Geschiedenis

Stichting Theater langs de IJssel houdt zich bezig met het organiseren van culturele activiteiten in het IJsselgebied tussen Deventer en Zwolle. Het gaat hierbij om bijzondere culturele activiteiten die een link hebben met theater, muziek, film, beeldende kunst en literatuur. Ze zijn gericht op een brede doelgroep en vinden meestal plaats op bijzondere locaties op het platteland om de leefbaarheid daar te stimuleren.

Adres: Stationsweg 18, 8121 CL Olst
Telefoonnummer: 00 31 (0)570-56 07 74
Stad: Olst
Route: Stationsweg 18
Postcode: 8121 CL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beste Muziekkenner Olst Beste Muziekkenner Olst 130 meter Echt slecht de je leert niet eens wat bij de lessen
Theatergroep DramaStrada Theatergroep DramaStrada 330 meter DramaStrada maakt toegankelijk theater met als visie dat iedereen in staat is theater...
Theaterdagbesteding toitoitoi Theaterdagbesteding toitoitoi 330 meter Theaterdagbesteding die zich inzet voor inclusie en diversiteit!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid