facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting Senpathiek Wonen

Stichting Senpathiek Wonen

Info

Ons doel is om senioren die het niet fijn vinden om alleen te wonen een mooie plek te geven om te leven. De bewoners wonen zelfstandig in een eigen appartement. Samen doen we een aantal activiteiten.

Geschiedenis

Op de Baron van Nagellhoeve in Kockengen realiseren wij, Corné en Heleen van der Waal, het project “Zelfstandig Samen Leven”. In een mooie landelijke omgeving verbouwen wij de vroegere stal tot 4 appartementen en de tussenwoning tot een gemeenschappelijke keuken en woonkamer. Ons doel is om senioren die het niet fijn vinden om alleen te wonen een mooie plek te geven om te leven. De bewoners wonen zelfstandig in een eigen appartement. Samen doen we een aantal activiteiten. Dit alles in een mooie woon- en leefomgeving. Dit alles is de basis voor het goede leven.

Om dit alles te realiseren hebben we Stichting Senpathiek Wonen in het leven geroepen. Een stichting zonder winstoogmerk. Met zes enthousiaste bestuursleden zijn we aan de slag om ideeën uit te werken, barrières weg te nemen en er voor te zorgen dat de appartementen er komen.

Alle vergunningen zijn rond en we zijn klaar om binnenkort met de verbouwing te starten. De planning is dat de nieuwe bewoners op 1 september 2017 de appartementen kunnen betrekken.

Adres: Laag-Nieuwkoop 30, 3628 GC Kockengen
Telefoonnummer: 030 276 57 00
Stad: Kockengen
Route: Laag-Nieuwkoop 30
Postcode: 3628 GC


Recensies
Hier woon je zelfstandig en toch met elkaar in een landelijke omgeving.
Vertaald door Google Geweldige formule, als je van het boerenleven houdt Origineel Great formula, if you like farm life
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid