facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting Samen Verder Culemborg

Stichting Samen Verder Culemborg

Info

Stichting Samen Verder is een vrijwilligersorganisatie. Doelstelling van de Stichting is om de ouderen en gehandicapten in Culemborg te ondersteunen.



"Kringloopwinkel & Ouderen ondersteuning"
Adres: Meerlaan 25, 4103XZ Culemborg
Stad: Culemborg
Route: Meerlaan 25
Postcode: 4103XZ



op zoek naar gerelateerd: Bartje Culemborg, Tweedehands winkel Culemborg, Kleding inzamelen Culemborg, Dokter Deen Culemborg, Social Return Culemborg, Staalweg 16a Culemborg, Habbekrats Culemborg, Bartjes
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sociaal Fonds Taxi Sociaal Fonds Taxi 921 meter Keurige ontvangst, goede masterclass CAO, prima lunch.
VIP ElkWelzijn VIP ElkWelzijn 1 km Beetje zo zo Wel aardig behulpzaam
M. Salari Transport BV M. Salari Transport BV 1 km MST Logistics is een prettige partij om mee samen te werken. Ze denken met je mee, zi...
St. Speeltuin Culemborg St. Speeltuin Culemborg 2 km Wie van klimmen en klauteren houdt, is helemaal aan het juiste adres bij de Speeltuin...
Van Sterkenburg transport, verhuizingen en opslag Van Sterkenburg transport, verhuizingen en o... 2 km Heel vriendelijk geholpen. Mooie ruimten om je spullen in op te borgen. Ziet er heel ...
Recensies
Grappige grote kringloop, kleine prijsjes! Personeel ook erg vriendelijk.
Zeer onvriendelijk en ondankbaar personeel. Ik keek ze aan, begroette ze vriendelijk, ze stopten met praten en keken mij van boven naar beneden aan en zeiden niks. Gingen weer verder met praten. Ik leverde spullen in en het werd aangenomen. Vervolgens zei iemand dat ze daar niet aan gingen beginnen met nakijken voor de grap, maar er zat er ondertoon in. Vervolgens sta ik in de rij om iets af te rekenen en hoor ik die mw. zeggen die mijn spullen aannam tegen iemand anders dat ‘mensen veel spullen hebben gegeven die ze nooit kwijt kunnen, wat moet je er mee’. Hier kom ik nooit meer en ik GEEF hier ook niks meer. Wat een nare sfeer.
Zeer goede kringloop prima voor elkaar lekkere koffie 50 eurocent super vooral zo doorgaan
Kinderspeelgoed ligt boven. Je vraagt of er een mogelijkheid is om met kinderwagen naar boven te gaan. Vervolgens krijg je nee te horen. Ik kon mijn wagen en kind wel bij hun neer zetten. Ik gaf aan mij niet prettig te voelen met het achterlaten van mijn baby en kreeg te horen dat dat dan mijn probleem was. Ik zal hier niet nog eens komen. Spijtig.
Ik was er een tijd niet geweest. Alles is verplaatst. Dus het was even zoeken, naar de juiste afdelingen. Maar ondanks dat, is het een leuk en gezellige kringloop. Waarvan het ook nog echte kringloop prijzen zijn, en niet de hoofdprijs wordt gevraagd, zoals tegenwoordig bij andere kringloopwinkels. Hier kun je voor 5 euro al heel veel spullen kopen! Nog in nette staat, dus geen afdankertjes wat ze verkopen. Ook verkopen ze knuffels, maar die zijn allemaal al gewassen voor ze de winkel ingaan. Hangt er ook bij Ik vind het een hele fijne kringloop!
Leuke kringloop , ik vind het alleen een vreselijk oubollig systeem met een handgeschreven bonnetje per afdeling. Prijzen wel gestegen maar voor mensen met een kleine beurs zitten er Leuke dingen tussen.
Leuke winkel. Wel grote stukken lopen tussen de verschillende afdelingen en een wat omslachtig systeem. Erg vriendelijke mensen, leuke prijzen en een gezellige koffiehoek. De spullen zijn erg goed gesorteerd.
Mooie kringloop winkel. In ieder "kamer" zit een medewerker die een briefje schrijft. De prijzen zijn heel duidelijk.
Mijn ervaring is dat ze zeer lastig zijn met het aannemen van spullen. Er staat een lijstje met items die ze niet aannemen op de website, maar ook voor veel andere spullen geldt dat het heel vaak niet aangenomen wordt, ook als het in uitstekende staat is. In combinatie met de beperkte openingstijden altijd dicht in vakanties, geen afgifte na 15.30, geen afgifte tijdens lunch kies ik er tegenwoordig liever voor om wat ik over heb elders te brengen.
Mooie grote kringloop net buiten het centrum van Culemborg. Hebben hier vanalles en de opbrengsten worden weer gebruikt om sociaal vervoer binnen Culemborg te laten rijden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid