facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting Rolder Concerten

Stichting Rolder Concerten

Info

De SRC organiseert al meer dan 30 jaar klassieke concerten in de Jacobuskerk van Rolde, een prachtige kerk met een mooie akoestiek en een recent gerestaureerd orgel.

Geschiedenis

De Stichting Rolder concerten wil in de Jacobuskerk te Rolde tegen een redelijke prijs kwalitatief hoogwaardige concerten organiseren voor een breed publiek van liefhebbers van klassieke muziek en zij die dat willen worden.
De programmering kent een verrassende variatie aan muziek uit diverse periodes en door musici van bovengemiddelde kwaliteit.

De Jacobuskerk heeft een fraai orgel en is zowel visueel als akoestisch een fantastische concertruimte. Voor concerten waarbij de piano een (hoofd)rol vervult beschikken wij over een eigen vleugel. De concerten vinden plaats in een prettige en ontspannen ambiance.

Adres: Kerkbrink 5, 9451 AL Rolde
Stad: Rolde
Route: Kerkbrink 5
Postcode: 9451 AL



op zoek naar gerelateerd: Rolder kerkconcerten, Muziek Rolde, Kerkomroep Rolde, Katholieke kerk Rolde, Kitty bos Rolde, Fennique Keja
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
OVVR OVVR 426 meter De OVVR is de Oranjevereniging uit Rolde die diverse festiviteiten organiseert waaron...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid