facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting Pieten Theater Harlingen

Stichting Pieten Theater Harlingen

Info

Wij zijn een stichting met een passie voor het sprookje van het Sinterklaasfeest. Elk jaar maken wij o.a een film en musical voor jong en oud!

Geschiedenis

Stichting pieten theater Harlingen is een organisatie die werkt met kleine sponsoren en samenwerking met andere sinterklaas stichtingen.

We zijn een proffesionele groep met Danspieten, zangpieten en zelfs een stuntpiet! Bij ons staat plezier maken en samenwerken voorop.

Naast de film en musical die wij als organisatie elk jaar produceren Kunt u ons ook boekenvoor huisbezoeken en/of bedrijfsbezoeken. Wilt u iets anders? In overleg is er veel mogelijk!

Wij als Pieten Theater Harlingen vinden het erg belangrijk om kwaliteit te leveren en dat mag u ook van ons verwachten. Wat we ook doen in deze periode; we willen er een feest van maken voor groot en klein!

Onze taak

Pieten Theater Harlingen wil naar groot en klein de magie overbrengen van het sprookje van het Sinterklaasfeest!

Producten

Theatershows, Films en Huisbezoeken.

Adres: Oosterstraat 17, 8861 GE Harlingen
Telefoonnummer: 051785087
moc.liamtoh@ednor_ed_nomyar
Stad: Harlingen
Route: Oosterstraat 17
Postcode: 8861 GE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Toneelgroep Contact Toneelgroep Contact 474 meter Gezellige toneelgroep met jong en oud talent. Amateur vereniging met professioneel ka...
Kinderopvang Grettingalaan Kinderopvang Grettingalaan 1 km Kinderopvang Grettingalaan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid