facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting Painted Dog Conservation

Stichting Painted Dog Conservation

Info

Stichting Painted Dog Conservation heeft als doel door middel van actie, voorlichting en onderzoek de Afrikaanse wilde hond te beschermen.

Geschiedenis

De in 2004 opgerichte Stichting Painted Dog Conservation heeft als doel door middel van actie, voorlichting en onderzoek de Afrikaanse wilde hond te beschermen. Dit is hard nodig aangezien deze unieke diersoort met uitsterven wordt bedreigd. Liepen er honderd jaar geleden nog 500.000 wilde honden door Afrika, vandaag de dag zijn dat er nog maar 5000-8000. De grootste bedreiging vormt de mens, jaarlijks sterven er veel dieren in strikken en door aanrijdingen.
Onze doelstelling de wilde hond te beschermen streven we vooralsnog uitsluitend na door het Painted Dog Conservation Project in Zimbabwe te ondersteunen. Dit heeft onder meer te maken met de persoonlijke band die de Stichting met het project heeft. De Stichting is voortgekomen uit het feit dat alle bestuursleden regelmatig het Painted Dog Conservation Project in Zimbabwe bezochten. Elk van ons was erg onder de indruk van de unieke, breed georiënteerde aanpak van het Project en wilde zich graag inzetten om de bescherming van de Afrikaanse wilde honden en de werkzaamheden van het PDC Project verder te ondersteunen. En zo werd de Stichting Painted Dog Conservation geboren.

Adres:
Telefoonnummer: 0182-516627
Stad: Gouda


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stichting Proplan Stichting Proplan 4 km Dank voor alles wat je doet.
Recensies
Vertaald door Google Hou ervan! Origineel Love IT!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid