facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting Oprechtscheiden

Stichting Oprechtscheiden

Info

Scheiden zonder ruzie. Met stappenplan. Snel en makkelijk. Met begeleiding en volledige scheiding bij de rechtbank.



"Zoek je een vriendelijke manier om te scheiden? Onze stichting regelt je volledige scheiding, ook pro-deo en met rechtsbijstand. Inclusief advocaat en rechtbank. Met veel gratis templates en online tools. Zo bespaar je kosten en bepaal je zelf het tempo. Je hele scheiding gaat per mail, skype en post. Daarom ook heel gemakkelijk vanuit het buitenland. Wil je gratis een afspraak maken of meer informatie? Neem dan even contact met ons op."
Adres: Stationsplein 99, unit 192, 1703 WE Heerhugowaard
Telefoonnummer: +31226410101
Stad: Heerhugowaard
Route: Stationsplein 99, unit 192
Postcode: 1703 WE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Stichting Oprecht Scheiden ervaringen, Vergoeding scheidingskosten, Echtscheiding buitenlandse huwelijksakte, Scheiden in het buitenland, Blog scheiden, Echtscheiding verdeling woning, Stappenplan scheiding, Scheiding aanvragen
Recensies
Super geholpen. Ik zat na 11 jaar met vragen over de te betalen alimentatie en voogdij het werd mij super goed uitgelegd hoe het werkt en wat de regels zijn die mijn ex moet volgen omtrent de voogdij, mocht ik weer vragen hebben dan neem ik gelijk contact met Mirjam oo! Nogmaals super bedankt voor jou/jullie hulp!
De reactie op mijn vragen omtrent pensioen in relatie tot wetgeving daaromtrent was zeer nuttig en gaf duidelijkheid wat te doen richting mijn pensioenfonds. Ook hoefde ik niet lang te wachten op een antwoord de Stichting Oprecht Scheiden. Ik kan de Stichting dus zeker aanbevelen!
Contact gehad met Mirjam Timmerman Stichting Oprechtscheiden n.a.v. de vraag die ik gesteld had, en wat een topservice van haar en de organisatie. Probleem voorgelegd en op hele korte termijn antwoord, hierdoor voel je je ook gesteund. Complimenten Mirjam en collega's en dank voor de hulp!
Beste lieve mensen, Mijn dank is heel groot. Ik zal het iedereen, die gaan scheiden, aanraden, om het met behulp, van jullie te doen. Ik wens jullie heel veel gezondheid toe. Warme groetjes vanuit Thailand
Blij dat jullie mij zo snel en efficiënt mogelijk hebben geholpen. Goede prijs /kwaliteit verhouding. Prima gedaan Sandra en collega's incl Spaanstalige jurist!
Heel erg fijn en goed geholpen onze scheiding was in no time geregeld ,ook erg fijn contact met de medewerkers en de advocaat .Als u wilt scheiden dan raad ik u dit echt aan,ook vanuit het buitenland in mijn geval was het ook geen probleem .
Heel prettig in de omgang. Snel geregeld, als je maar met elkaar blijft praten. En kosten zijn normaal! Belachelijke prijzen worden gehanteerd in deze wereld. Niet bij deze stichting. Gewoon eerlijk en behulpzaam in een moeilijke periode van ons leven. Dank jullie wel!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Stichting Oprechtscheiden met het openbaar vervoer


Zuid-Scharwoude, Begraafplaats Oostervaart 370 meter
407
Zuid-Scharwoude, Begraafplaats Oostervaart 390 meter
407
Heerhugowaard, Westerweg 490 meter
407

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid