facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting Openbare Bibliotheek Zoetermeer

Adres: Stadhuisplein 2 , Zoetermeer 2711 EC, NL
Telefoonnummer: 079 341 2034
Stad: Zoetermeer
Route: Stadhuisplein 2
Postcode: 2711 EC



op zoek naar gerelateerd: bibliotheek zoetermeer printen, forum zoetermeer, bibliotheek zoetermeer vacatures, nieuwe bibliotheek zoetermeer, bibliotheek zoetermeer verbouwing, bibliotheek zoetermeer openingstijden oosterheem, bibliotheek zoetermeer rokkeveen openingstijden, bibliotheek zoetermeer opzeggen
Recensies
Mooie en leuke plek, maar helaas zijn alle medewerkers daar heel onvriendelijk, chagerijnig en daarnaast ook enorm racistisch. Ik heb gezien hoe zij de vrijwilligers met een niet-Westerse migratieachtergrond enorm slecht behandelen. Het is te triest voor woorden. Allemaal oude mensen waarvan je kan zien dat ze geen vreugde kennen in het leven.
Eve koffie gehaald voor tijdens het studeren met wat suiker erbij. Ik weet niet wat er op de pakjes van suiker zit maar het lijkt wel bloed of lippenstift, beide walgelijk en wil je gewoon niet op verpakkingen van eten zien.
Fijne bibliotheek, vooral het gedeelte voor de kinderen is super. Ze hebben verschillende zithoekjes en een mogelijkheid voor de kinderen daar om zich uit te leven naast de boeken om hun fantasie de vrije loop te laten gaan met spelen en op onderzoek uit te gaan. Erg leuk en fijn voor groot en klein!
Zó'n leuk "Grand café",gevestigd in de bibliotheek. Erg leuke en aardige bediening, gezellige zitjes, zeer vriendelijke prijzen. Prima om ook even te werken, met een bakkie.
Fijne ruimte, goede wifi en stopcontacten. Ik erger me wel aan de herrie om me heen. Van een bibliotheek word er verwacht dat er rekening wordt gehouden met mensen die proberen te studeren/te lezen. Steeds hard gepraat van medewerkers en bezoekers. Kan hier iets aan gedaan worden alsjeblieft? Alvast bedankt.
Ik ben recentelijk verhuisd en ik ben nu ook bij deze bibliotheek ingeschreven. Ik was blij verrast met hoe mooi de bibliotheek is met allerlei verschillende verdiepingen en bergen boeken om te ontdekken. Het is ook erg licht, het nodigt gewoon uit om even te gaan zitten en wat te lezen. En ik heb het grootste abonnement dus ik mag heel veel meenemen, wat ik met liefde bijna elke week wel doe. Alleen jammer dat het af en toe wel ietwat chaotisch is bij de in/uitcheckbalie met de boekenkasten waar je je boeken in kan zetten. Soms zitten de kasten overvol en ook staan er soms verschillende overvolle boekentrolleys is dat het juiste woord? te wachten.
De ruimtelijke indeling met ook gemeentelijke afdelingen, onder andere loketten, ervaar ik als heel prettig.
Goede bibliotheek. Meerdere plekken om rustig te kunnen zitten en lezen. Flink groot
heel mooi!,schoon,veel ruimte en rust.
Kan je ook leuk een drankje drinken voor een goede prijs!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid