facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting Openbare Bibliotheek Rivierenland Tiel

"In de Bibliotheek Tiel tref je een schatkamer vol boeken, tijdschriften, e-books, luisterboeken en dvd’s aan, die je kunt lenen als je een abonnement hebt. Maar ook zonder abonnement ben je van harte welkom, bijvoorbeeld om de krant te lezen, te studeren of te werken. Er zijn werkplekken met en zonder computers en je kunt gratis gebruikmaken van wifi. Verder kun je meedoen aan leuke, leerzame en ontspannende activiteiten. En kom ook eens kijken in het moderne Medialab. Hier kun je kennismaken met de nieuwste technologieën en digitale educatie. Veel activiteiten van de bieb zijn gratis toegankelijk."
Adres: Kloosterstraat 3 , Tiel 4001 NC, NL
Telefoonnummer: 0344 613 288
Stad: Tiel
Route: Kloosterstraat 3
Postcode: 4001 NC



op zoek naar gerelateerd: bibliotheek tiel, bibliotheek rivierenland openingstijden, bibliotheek rivierenland zaltbommel, bibliotheek tiel zinder, bibliotheek rivierenland geldermalsen, bibliotheek tiel openingstijden, bibliotheek culemborg, bibliotheek beneden leeuwen
Recensies
Turkse voorleesuren?! In het Turks voorlezen? Slecht voor inburgering en ontwikkeling. Respecteer de Nederlandse samenleving! Wat een herrie zeg! Veel kinderen die lawaai maken, spelen en stampen op trappen. Rondrennen terwijl dat hier niet mag. Moeders zijn niet aanspreekbaar want spreken geen Nderlands of lijken weg. Kinderen die bedelen om ijsjes bij vreemden. Mooi multifunctioneel gebouw.
Leuke bibliotheek leuke mensen alleen de laptops zijn al maanden kapot boven en is te weinig ruimte om rustig te werken.
Boeken maken je rijk maar de dienstverlening is werkelijk fantastisch! Voor iedereen wat. Taal of digitale hulp, het is er! Super vriendelijke mensen en heel behulpzaam.
Mooie Schilderijen! Expositie Bibliotheek/Zinder in Tiel .
Zinder is een mooi en gezellig cultureel ontmoetingspunt waar je graag en lang wilt blijven. Aanrader
Lekkere koffie in het Zinder café en voor de kinderen altijd wat te doen.
Geen grote bieb, maar veel te vinden en te reserveren samen uit de andere bibliotheken uit de groep. Lekker ruim en rustig, in het mooie Zinder gebouw.
Er staat voor iedereen wel een goed boek, maar je moet echt zoeken en dan vind je er altijd een paar tussen.
Ziet er netjes en keurig uit. Printen: 0,10 voor zwart/wit 0,40 voor kleur
Supergoed geholpen met uitprinten van e tickets,bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid