facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting OOK

Stichting OOK

Info

Wij helpen je om beter om te gaan met de impact van kanker op je leven. Wij bieden informatie over de gevolgen van kanker en geven je persoonlijk advies en ondersteuning. Online, in het ziekenhuis of in de steunpunten.



"De diagnose kanker roept verschillende emoties en gevoelens op zoals verdriet, boosheid, angst of paniek. Tegelijkertijd heb je veel vragen over hoe je nu verder moet. Het is vaak lastig de juiste weg te vinden bij ondersteuning.Wij helpen je om beter om te gaan met de impact van kanker op je leven. Wij bieden informatie over de gevolgen van kanker en geven je persoonlijk advies en ondersteuning. Zo ontvang je ondersteuning die bij je past, ook als jij niet degene met kanker bent maar een naaste. Wil je ondersteuning of heb je een vraag? Neem contact met ons op!"
Adres:
Telefoonnummer: 0031102923610
Stad: Rotterdam


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: stichting ook symposium, ondersteuningsconsulent oncologie, stichting ook kampen, stichting ook zaltbommel, stichting ook goes, ook maasstad, stichting ook oncologie, ook wijzer
Recensies
Je kunt bij het OOK centrum al binnenlopen voor een babbeltje, een kopje koffie of thee en informatie. Maar zeker voor uitstekende begeleiding.
Plaats voor contacten tussen kankerpatienten en hulpverleners :even ook diverse bezigheids therapieën
Inloophuis voor patiënten en familie voor vraag x antwoord
Zeer gastvrij, kundig en luisterend oor.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid