facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting Novalis

Stichting Novalis

Info

Werktheater Novalis is in Vught van start gegaan als dagbesteding. Theater voor mensen met een beperking waar gewerkt wordt aan talentontwikkeling.

Adres: Industrieweg 9c, 5262 GJ Vught
Telefoonnummer: 0736840202
Stad: Vught
Route: Industrieweg 9c
Postcode: 5262 GJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Fijne, mooie en gezellige ambiance, prima locatie, volop parkeerruimte. Je kunt daar diverse ruimtes huren. Ruimtes voor feestjes, partijen en vergaderingen. Gebruik van catering in overleg. ook hapjes en drankjes kunnen geserveerd worden. Kortom er is veel mogelijk.
Vriendelijke mensen. Mooie ruimtes. Leuke activiteiten. Goed eten. Gezellige Theater-werkplaats voor mensen met een beperking, die zich creatief willen ontwikkelen zang, acteren, decor, kostuums, dans. Voor hen zeker een aanrader.
Uitstekende lokatie om bijeen te komen én te werken! Ideaal voor een praktijk voor Fysiotherapie. Centraal gelegen met parkeerplaatsen.
Wat een geweldig initiatief: een Theaterwerkplaats voor mensen met een beperking. Bij Novalis vinden ze een thuis waar ze hun talent kunnen ontwikkelen en kunnen doorgroeien. Wil jij met jouw bedrijf maatschappelijk betrokken feesten/teambuilden én daarbij deze talenten laten integreren in de maatschappij? Dan moet je bij Novalis zijn. P.s. Ik weet uit ervaring dat deze mensen vaak niet de kansen krijgen die ze verdienen en word zó blij van het zien van die gelukkige gezichten van de theatermakers.
Hier ontwikkelt iets prachtigs door buiten gebaande wegen te denken en doen. Dan kan er ineens plaats zijn voor wonderen. Dat gebeurt hier!
Echt iets moois wordt echt aandacht besteed aan mensen met een beperking...
Een geweldige theaterwerkplaats voor mensen met een beperking. Betrokken begeleiders en vrijwilligers proberen het beste te halen uit mensen die met een beperking moeten leven. Fantastisch.
Mooie locatie met goede initiatieven. Fijne plek om te werken.
Plek met grote potentie en gezellige sfeer. Concept erg aantrekkelijk!!
Goede parkeermogelijkheden, goedkope drankjes, te warm binnen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid