facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting Midwinterhoornblazers Ootmarsum

Stichting Midwinterhoornblazers Ootmarsum

Info

We geven de traditie een toekomst en stellen ons ten doel dit immateriële erfgoed voor Ootmarsum en omgeving te behouden.

Geschiedenis

De midwinterhoornblaasgroep Ootmarsum wil dat het Midwinterhoornblazen volgens de overlevering voor Ootmarsum en omgeving behouden blijft.

We blazen in traditionele kleding en alleen in de Advent tot en met Driekoningen, ingetogen en zonder poespas. Zo willen we de traditie puur houden.

Door het organiseren van vrijblijvende cursussen en het houden van demonstraties geven we de traditie door.

Ook hechten we veel waarde aan de Nedersaksische verbreiding van het gebruik. We trekken daarom vaak op met 'Unseren Freunden' uit de Duitse grensstreek.

Gezelligheid, verbinding en eenvoud staan hierbij centraal.

Adres: Cobbingstraat 10, 7631 JC Ootmarsum
Telefoonnummer: +31 (0)541 292678
Stad: Ootmarsum
Route: Cobbingstraat 10
Postcode: 7631 JC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Siepelmarkt Ootmarsum Siepelmarkt Ootmarsum 951 meter Gezellige markt in een gezellig dorp. Absoluut voor herhaling vatbaar.
Kunst in de Kerk Ootmarsum Kunst in de Kerk Ootmarsum 1 km Kunst in de Kerk, een jaarlijks terugkerende expositie van kunst met een link naar he...
Klaverblad Ootmarsum Klaverblad Ootmarsum 1 km Avondwandel 4-daagse voor Ootmarsum en omgeving
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid