facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting Mavuvu

Stichting Mavuvu

Info

Stichting Mavuvu is opgericht om jongeren met verslavingsproblemen in Malawi een betere toekomst te bieden. Wij zullen een behandelcentrum bouwen in Mzuzu, Malawi waarin wij de jeugd voor 3 maanden behandelen om hun verslaving te verslaan!



"Stichting Mavuvu zet zich in voor een behandelcentrum voor verslaafde jongeren tussen 12 en 18 jaar.Het centrum biedt jongeren een behandeling die gericht is op verslavingsproblematiek. De jongeren krijgen een behandeling van drie maanden met onder andere een uitleg over het begrip verslaving, hoe zo’n verslaving werkt en hoe verlangen naar een middel werkt.Per individu wordt er gekeken welke opleiding het beste past bij de jongere. Er wordt daarbij in kaart gebracht wat het niveau van de jonger is, welke haalbaarheid er is om de opleiding af te maken en welke financiële mogelijkheden de familie heeft. Sommige jongeren moeten hun basisschool nog afmaken voordat zij een andere opleiding kunnen beginnen."
Adres:
Stad: Dedemsvaart


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid