facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting Kompas

Stichting Kompas

Info

Stichting Kompas is een multiculturele organisatie met een veelzijdig aanbod voor alle inwoners van de Bommelerwaard. Kompas maakt zich sterk voor het verbinden van inwoners die in de Bommelerwaard wonen en werken, Zie http://www.kompasbommelerwaard.nl

Geschiedenis

Stichting Kompas is een multiculturele organisatie met een veelzijdig aanbod voor alle inwoners van de Bommelerwaard. Kompas maakt zich sterk voor het verbinden van inwoners die in de Bommelerwaard wonen en werken, ongeacht het land van herkomst of cultuurverschillen.

“Leren participeren, participerend leren”

Talent ontwikkelen
In samenwerking met inwoners en organisaties biedt Kompas de mogelijkheden om samen te leren en te werken, talenten te ontwikkelen en krachten te bundelen. Een actief centrum met een actueel en dynamisch programma op het gebied van taalonderwijs en sociaal, cultureel, maatschappelijk werk en biedt een ontmoetingsplaats en vraagbaak voor inwoners en organisaties. Uitgangspunten zijn het versterken van participatie, emancipatie en welzijn van inwoners, zodat iedereen vanuit eigen kracht en naar vermogen mee kan doen in deze samenleving.

Activiteiten zijn in drie werkvelden ondergebracht:

- Leren, Werken en Economische zelfstandigheid: activiteiten zoals Nederlands leren, ondersteuning en training richting werk, bieden toekomstperspectief.
- Gezond leven en Veiligheid: werken aan een gezonde leefstijl en bewegen, welzijn en veiligheid zodat inwoners naar eigen vermogen mee kunnen doen.
- Maatschappij, Kunst en Cultuur: meepraten over maatschappelijke vraagstukken en meedoen met kunstzinnige en culturele activiteiten brengt mensen bij elkaar.

Stichting Kompas is een organisatie met veel deskundige vrijwilligers die activiteiten uitvoeren met ondersteuning van enkele betaalde medewerkers.



"Stichting Kompas is een multiculturele organisatie met een veelzijdig aanbod voor alle inwoners van de Bommelerwaard. Kompas maakt zich sterk voor het verbinden van inwoners die in de Bommelerwaard wonen en werken, ongeacht het land van herkomst of cultuurverschillen."
Adres: Prins Bernhardstraat, Zaltbommel (gemeente)
Telefoonnummer: 0418 512656
Stad: Zaltbommel
Route: Prins Bernhardstraat



op zoek naar gerelateerd: Cultuur Zaltbommel, Vrijwilligerswerk Zaltbommel, Formulierenbrigade Zaltbommel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gomarus Zaltbommel Gomarus Zaltbommel 471 meter prima school helaas zien de leerlingen eruit als mutanten
Main Music School Main Music School 699 meter Voor de één is muziek maken een hobby en de ander wil serieus werken aan een carrière...
Theaterschool De Tuin van Kees Theaterschool De Tuin van Kees 699 meter Gezellige "toko", toffe theatervoorstellingen en dus het bezoeken waard.
Tekenschool Bommelerwaard Tekenschool Bommelerwaard 719 meter WWW.TEKENSCHOOLBOMMELERWAARD.NL DÉ KLEINE KUNSTSCHOOL VOOR KINDEREN Tekenen, schild...
Balletschool Paulette Willemse Balletschool Paulette Willemse 850 meter Super leuk! Heb er al meerdere jaren les. Er hangt een fijne/gezellige sfeer
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Stichting Kompas met het openbaar vervoer


Zaltbommel, Fiep Westendorplaan 350 meter
267
Zaltbommel, Hoogaarsstraat 400 meter
248
49
649
668
Zaltbommel, Hoogaarsstraat 410 meter
248
49
668
Zaltbommel, Oude Bosscheweg 420 meter
266
267
Zaltbommel, Oude Bosscheweg 420 meter
268
664
67
68
860

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid