facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting Kinderopvang Nissewaard

Stichting Kinderopvang Nissewaard

Info

Stichting van twee kinderdagverblijven, namelijk: Villa Kinderkresj in Heenvliet en Villa Klein Nibbeland in Zuidland.

Geschiedenis

Welkom bij de website van Stichting Kinderopvang Nissewaard. Onze stichting heeft twee kinderdagverblijven: Villa Kinderkresj in Heenvliet en Villa Klein Nibbeland in Zuidland.
Onze vakkundige medewerksters verzorgen professionele dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar in twee kinderdagverblijven: Villa Kinderkresj in Heenvliet en Villa Klein Nibbeland in Zuidland.

De kinderen die bij ons verblijven komen uit de gehele regio: van Oostvoorne tot Rotterdam . Dit komt mede doordat dagverblijf Villa Kinderkresj in Heenvliet snel en gemakkelijk te bereiken is door de directe ligging aan de Groene Kruisweg.

Veel aandacht wordt besteed aan de ontwikkeling van uw kind door ons (educatieve) programma 'Peuterplein' . Maar bovenal wordt er natuurlijk ook gewoon veel plezier gemaakt in een veilige, gezellige en rustige omgeving.

Villa Kinderkresj heeft 34 kindplaatsen per dag en Villa Klein Nibbeland 40 kindplaatsen. Deze zijn verdeeld over drie groepen: één babygroep (max 8 / 12 baby's) en twee peutergroepen (per groep max. 14 dreumessen). Als er 12 baby's in Zuidland geplaatst zijn, zijn er drie leidsters op de groep aanwezig.

Adres: Bloemendaele 2a, 3218 XA Heenvliet
Telefoonnummer: 0181663818
Stad: Heenvliet
Route: Bloemendaele 2a
Postcode: 3218 XA


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 18:00
Vrijdag: 07:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Inschrijfformulier BSO, Kinderopvang Voorne-Putten, Kinderopvang de Bonte Vlinder
Recensies
Deze peuterspeelzaal insinueert op hun intakeformulier dat kinderen van 2 genderneutraal zijn. Dat daar een podium aan wordt gegeven, gaat alle perken te buiten. Slechte zaak als je kids op zo’n jonge leeftijd aan dit soort ideologieën blootgesteld gaan worden...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid