facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting Jouw Rouwverwerking

Info

Hoe om te gaan met rouwverwerking

Geschiedenis

Dingen kunnen gebeuren in je leven (zoals het overlijden van een dierbare of van een kind, een scheiding, het verlies van een baan of een terminale ziekte). Er bestaan veel organisaties die op dit gebied werkzaam zijn en mensen ondersteunen. Deze organisaties zijn verbonden aan de overheid, aan geloofsorganisaties of aan stichtingen die zich richten op specifieke doelen (zoals de Hartstichting of het KWF).

Onze doestelling is gericht op het helpen van mensen, onze klanten, in hun rouwverwerkingsproces dat niet binnen de doelstellingen van eerder vermelde organisaties vallen. Het persoonlijk verlies dat onze klanten doormaken kun je nauwelijks voorstellen anders dan door diegenen die dit eerder hebben ervaren en die bereid zijn de lessen die zij daarbij hebben geleerd te delen met anderen en hen te laten zien dat er weldegelijk een licht is aan het einde van de tunnel. Onze aanpak is gericht om mensen op een praktische wijze te helpen. Het is echter niet gericht op het ontwikkelen van het bijna vanzelf sprekende Plan B, maar is juist gericht op het ontwikkelen van het niet zo vanzelfsprekende Plan C. Een plan dat mensen helpt om op een andere wijze te denken, door te helpen zich verder te ontwikkelen, door te helpen hun mogelijkheden te verbreden in voor hen onverwachte richtingen, door te helpen nieuwe horizonnen te zien, door te helpen nieuwe kansen te creëren, door te helpen om te gaan met het verlies.

Het doel is om op basis van lage kosten te werken. We zouden onze dienstverlening gratis willen aanbieden, maar de realiteit van het leven vereist dat voor onze dienstverlening wordt betaald.

Het doel is ook gericht op het verkrijgen van geld via sponsors en in de toekomst het verkrijgen van ondersteuning van onze klanten (zoals het verzorgen van de catering tijdens workshops of het beschikbaar stellen van ruimtes voor workshops of groepsevenementen).

Hans Fransen
Oprichter

Adres:
Telefoonnummer: 0623976518
Stad: Wassenaar


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Parochie H. Augustinus Parochie H. Augustinus 623 meter Mooie moderne kerk, ingetogen en rustig.
Kunstgroep Wassenaar Kunstgroep Wassenaar 753 meter Alles over de exposities van Kunstgroep Wassenaar
Running Blind Den Haag informatie en activiteiten Running Blind Den Haag informatie en activit... 979 meter Algemene informatie en wedstrijden voor de afdeling Den Haag
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid