facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting Idemo

Stichting Idemo

Info

Hulp aan mens en dier in Kroatië.
Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 10:30 tot 19.30

Adres: Wezel 6, 7958 TD Koekange, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0650236985
moc.liamg@omedignithcits
Stad: Koekange
Route: Wezel 6
Postcode: 7958 TD



op zoek naar gerelateerd: ervaringen stichting idemo, stichting idemo klacht, stichting idemo review, stichting idemo holten, stichting idemo facebook, klachten idemo, stichting idemo recensies, stichting idemo katten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hondentrimsalon Hondentrimsalon "Trimshop Flower" 4 km knippen goed lief met de hond nageltjes geknipt enz.
Sluierstaart Kwekerij & Verkoop Sluierstaart Kwekerij & Verkoop 6 km Goede hulp en adviezen. Zoveel voor een aquarium dat je net een kind in een snoepwink...
Recensies
We zijn perfect geholpen met onze lieve rio . Niet alleen een hondje in nood geholpen maar onze andere hond heeft er een maatje bij waar hij nooit meer zonder kan . Alles verliep soepel en leuk dat er een app groep was waar we nog wat konden praten over hoe alles ging . Foto’s naar elkaar sturen etc . Ik snap de negatieve reacties niet . Want voor ons was het meteen duidelijk , die hebben echt hart voor dieren . En ook het gast gezin echt geweldig lieve gast vrije mensen . Als ik ooit weer een hondje wil adopteren doe ik dat bij deze stichting !
Jammer dat mensen die een goed doel voor ogen hebben, zo met dieren omgaan...had een dier een prachtig tehuis kunnen bieden.. maar nooit meer wat gehoord omdat een buiten kattenkennel, met verwarmd nachthok en gewoon lekker zo de natuur inlopen, eten drinken heel veel knuffels en aandacht, te min is voor deze stichting. Natuurlijk mogen mijn katten ook in huis...maar de meeste katten die op straat geboren zijn, vinden een rustige plek beter...maar nemen niet eens de moeite om te reageren
Wat een communicatie. Aan de telefoon over een kater gesproken. Conny gaf toen aan dat we beter twee katers konden adopteren, maar ik moest dan zelf maar bellen met de opvang met wie hij het beste kon opschieten. Toen ik me later bedacht dat ik te een groot risico vond en ik dat uitgebreid en eerlijk aan haar uitlegde, kreeg ik een zeer onbeschofte reactie terug.
Nadat we onze Alfi op de site van Idemo zagen hebben we meteen telefonische contact opgenomen. Eerst contact gehad met de opvanggezin in Arnhem. Hier konden wij al onze vragen kwijt. Daarna hebben wij een mail gestuurd waarin we aangaven in welke situatie wij zitten. Niet lang daarna kregen wij een mail met daarin een melding dat onze aanvraag was goedgekeurd. Niet lang daarna naar Dinteloord gereden om kennis te maken met Alfi. Een week later waren wij trotse bezitter van een prachtig, lieve hond. Inmiddels zijn we 8 maanden verder en Alfi is niet meer weg te denken uit ons gezin. Wij blij, en Alfi zeker!
Heb een maand geleden een keurige mail.gestuurd met alle gegevens maar krijg gewoon geen reactie inmiddels ander hondje via andere stichting wat perfect verliep. Wat een organisatie zeer slecht.
Zeer onprofessioneel. Ik heb Conny benaderd voor hulp aangezien wij momenteel op doorreis door Kroatië zijn en 2 verwaarloosde honden hebben gevonden op een verlaten parkeerplaats. Heb haar uitgelegd dat we zelf geen ruimte hebben in de auto anders hadden we ze met liefde meegenomen, maar of zij weet wat we kunnen doen zodat we die honden daar weg kunnen halen. Ik kreeg een erg botte reactie terug dat het enige wat ik kan doen is de honden zelf meenemen. Toen ik uitlegde dat dat niet gaat schoof het ze noodlot van de hondjes in mijn schoenen omdat ik ze volgens haar niet willen redden en wat voor vreselijks ik ze allemaal aandoe om ze daar te laten zitten. Maak alsjeblieft geen geld over naar deze stichting want helpen ho maar.
Wij zijn zeer tevreden over de communicatie. Alles is netjes verlopen van het eerste telefoongesprek tot het ophalen van onze puppy.
Onbeschofte communicatie. Dat je van dieren houdt, super, maar als een dolle stier los gaan op mensen lijkt me dan ook weer niet de bedoeling.
Klopt wat meeste mensen hier zeggen. Als uw situatie niet volledig naar mevrouw haar goesting is dan krijgde bot en zeer onvriendelijke respons. Ook doet ze alsof haar visie de enige juiste is. Wereldvreemd persoon die het waarschijnlijk wel goed bedoeld maar het zeer slecht over brengt naar mensen die interesse hebben bij adoptie. Ondertussen uit ander asiel hond geadopteerd, waar wel geluisterd werd en constructief werd nagedacht!
Wij kregen na een eerste contact name via email zeer snel een telefonische reactie. De beschrijving van Frits bleek achteraf 100 % te kloppen, ook is hij in goede gezondheid en alle documenten zijn perfect in orde. Wij hadden een gouden mandje klaar staan en kregen er dan ook een gouden hond voor mee ! Wij hebben in onze levensloop al heel wat honden gehad, maar dit is zeker één van de beste ervaringen ooit. Veel dank aan deze stichting die ik warm aanbeveel aan alle ernstige hondenliefhebbers !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid