facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting Huurdersbelang Gemert-Bakel

Stichting Huurdersbelang Gemert-Bakel

Info

Wij behartigen het algemeen belang van de huurders van Goed Wonen. We denken mee over dienstverlening, leefbaarheid en kwaliteit van de woning.

Geschiedenis

Huurt u een woning van woningcorporatie Goed Wonen Gemert of gaat u binnen afzienbare tijd een huurwoning van hen betrekken? Dan heeft u de beschikking over een klankbord dat opkomt voor de belangen van alle huurders van woningen van Goed Wonen.
Dit klankbord is gegoten in de vorm van een vrijwilligersgroep, Stichting Huurdersbelang Gemert-Bakel genaamd. “Leuk, fijn dat die mensen er zijn” denkt u wellicht, “maar wat kan ik er mee of heb ik er aan”?
Wij zijn allemaal huurders van een woning van Goed Wonen, net als u! En we zijn ook allemaal vrijwilligers; stuk voor stuk mensen, die bereid zijn tijd en energie te willen steken in het zo optimaal mogelijk laten verlopen van allerlei zaken welke betrekking hebben op het huren van een woning van Goed Wonen Gemert en alles wat daarmee te maken heeft.
Wat kunnen wij dan voor u doen? Wij behartigen het algemeen belang van de huurders van Goed Wonen. We denken mee over algemene beleidszaken als dienstverlening, leefbaarheid, de kwaliteit van het onderhoud en de wijze waarop de woningtoewijzing verloopt. We luisteren naar u, maar ook naar Goed Wonen. We proberen zo veel mogelijk te bemiddelen tussen de wensen die u heeft en de mogelijkheden die Goed Wonen kan bieden; denk hierbij aan voorzieningen, leefbaarheid enzovoort.Voor alle duidelijkheid: Wij zijn niet "in dienst" bij Goed Wonen, maar een onafhankelijk overlegorgaan zoals is vastgelegd in de Overlegwet. U hoeft dus niet bang te zijn dat wij als verlengstuk van Goed Wonen opereren; niets is minder waar!
Als volwaardig gesprekspartner hebben wij op regelmatige basis een overleg met zowel de directie van Goed Wonen (in casu de Directeur-Bestuurder), de Gemeente Gemert-Bakel (in casu de verantwoordelijke Wethouders) als de Raad van Commissarissen van Goed Wonen (in casu de beide commissarissen die de "huurderszetels" bezetten). Deze vergaderingen geven ons de benodigde visies van de besturende organen, en zij leren weer van ons uit de praktijk als huurders. Een win-win situatie dus, wat door alle partijen als bijzonder zinvol en positief wordt ervaren.
Maar wat kunnen we niet voor u doen? Wij kunnen en mogen geen individuele belangen behartigen, want zoals gezegd proberen wij het algemeen belang te dienen. Indien u klachten heeft waarmee u niet uit de voeten kunt kunnen wij u wél helpen met de formulering en het indienen van uw klacht bij Goed Wonen, of wanneer u er met Goed Wonen niet uitkomt, bij de regionale geschillencommissie (www.regiogeschillencommissie.nl).

Adres: Postbus 83, 5420AB Gemert
Stad: Gemert
Route: Postbus 83
Postcode: 5420AB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sinterklaas intocht Gemert Sinterklaas intocht Gemert 160 meter De intocht van Sinterklaas in Gemert vindt elk jaar plaats op de zondagmiddag na de l...
GCB GCB "De Prukkers" 254 meter De foto is veelzeggend, ZONDER gehandicapten parkeerkaart gebruik maken van deze park...
Flow'ers Flow'ers 295 meter http://www.collectiveflow.org
VELT-Gemert VELT-Gemert 344 meter Nu weinig activiteiten maar super lokatie voor flora en rust perfect.
Koffiepauze Koffiepauze 676 meter Koffiepauze is een bij mekaar geraapt zooitje van bisschoppen zonder belijdenis, ambi...
Stichting Lotus Child Education Stichting Lotus Child Education 690 meter Investing in education is one of the most effective ways to break the cycle of povert...
Scouting Willibrordus Gemert Scouting Willibrordus Gemert 806 meter Mooie locatie voor onze familiedag!
Strijd om de kathedraal Strijd om de kathedraal 857 meter De opvolger van 'Weg uit de Peel' heet: 'Strijd om de kathedraal'. Een compleet nieuw...
Buurtvereniging Ripsoever Buurtvereniging Ripsoever 1 km De Facebook pagina van Buurtvereniging Ripsoever uit Gemert
KinderVakantieWeek Gemert KinderVakantieWeek Gemert 1 km Ja was echt geweldig
Recensies
na 17 jaar het onderhoud aan mijn achtereenvolgende huurwoningen noodgedwongen zelf te hebben bekostigd en geregeld en zelfs vaak negatief werd benaderd als huurder ... ben ik zo blij en gelukkig met mijn huidige verhuurder Goedwonengemert. Vanwege de goede onderhoudsstaat van de woning, de positieve houding van de medewerkers en de aannemers waarmee men werkt, de vlotte afhandeling van reparaties totdat het probleem fundamenteel is verholpen, of antwoorden op vragen. Ik ben een super tevreden gelukkige huurder van Goedwonengemert. Chapeau !
altijd goede service maar dan... gaslekkage noodsituatie, goed wonen is alert en stuurt melding 2x door naar onderaannemer.. meermalen daar mee contact.. 11 uren later "we weten niet of er vandaag nog iemand komt"'.
Schimmel plekken. Lekkages. Achterstallig onderhoud. Op zo nu en dan een schilder na lijkt het soms op de makkelijkste en goedkoopste weg die men bewandeld, namelijk wegkijken. Zelfs na een melding. Ik ben best gauw tevreden en deze woningcorporatie zet zich zeker wel op andere vlakken in, maar wat mij betreft zou ik ieder jaar eens een rondje maken langs de ook oudere huurhuizen en kort maar krachtig laten inspecteren wat de staat daarvan is. Dat zou nog meer tevredenheid kunnen opleveren. Je geeft een signaal af richting de huurder waarmee je ook in gesprek kunt gaan. Je ziet direct wat er eventueel mis is en voorkomt daarmee vaak nog erger.
de goed wonen in gemert zien fantastich is wel goed regels een zo moie een gezelag daagen bedankt ik hoop straks nieuwe huis kiezen in gemert een ik gaa door tot ziens !!!!
De hartelijke manier van ontvangst en helpen ben ik niet gewend in Helmond. Was bijzonder prettig kennismaken.
Jammer dat ze eerst zeggen driehoeksruil is mogelijk. Benje bezig met papieren aan te vragen. Opeens is het niet meer mogelijk
Zeer onvriendelijk, denken totaal niet met je mee en kunnen niet eens antwoord geven op een paar simpele vragen. Waardeloos!!
Goedwonen is goed, alleen de mensen die iets maken zijn rauw werk dan een beetje fatsoenlijk af.
Top woningcorporatie!
Goede informatie over huurwoningen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid