facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting Hond zoekt

Stichting Hond zoekt

Info

Op deze pagina Hond zoekt worden honden voorgesteld die op zoek zijn naar een baasje. De honden komen voornamelijk uit Roemenië en Bulgarije.

Geschiedenis

Op deze pagina worden hondjes voorgesteld die een nieuw baasje zoeken. De honden komen voornamelijk uit Bulgarije, Roemenië of Bosnië. Het gaat hier om straathonden die door rescuers/vrijwilligers van de straat zijn gehaald en worden verzorgd. De honden zijn voordat ze naar Nederland komen allemaal gevaccineerd incl. Rabiës, ze zijn gechipt, hebben een paspoort en een tracés document voor legaal transport. Ze zijn tevens ontwormt en ontvlooit.
Op deze pagina worden puppy's maar ook oudere honden voorgesteld want iedere hond verdient een eerlijke kans.
Er wordt geprobeerd om recente info over te hond te vermelden, soms is de informatie wellicht iets summier, dan is er helaas nog niet meer informatie beschikbaar. We zullen regelmatig updates proberen te plaatsen.

U moet voor ogen houden dat sommige van deze honden een verleden hebben. De meeste straathonden hebben nare ervaringen met mensen. Ze kunnen dus wat gereserveerd naar mensen toe zijn. De iets oudere honden plaatsen we bij voorkeur alleen aan bij mensen met kinderen boven de 8 jaar oud omdat de honden ook vaak door kinderen op straat niet netjes zijn behandeld en kunnen hier nog op reageren. De meeste honden zijn zeer sociaal naar andere honden toe.
De honden die bemiddelt worden zijn veelal geobserveerd in hun gedrag en er worden dus ook zeker geen echte probleemhonden bemiddeld!
Indien u interesse heeft in een hond of u heeft nog vragen stuur dan gerust een PB of mail naar [email protected].

Stichting Hond Zoekt staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 68215851. Wij zijn tevens geregistreerd bij de NVWA met EG nummer 316412.
Indien u ons wilt ondersteunen dmv een donatie kan dat op rekening NL37RBRB0955095026 tnv Stichting Hond Zoekt. Heel erg bedankt!!

Adres:
Stad: Panningen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Thyas complex Thyas complex 2 km Mooie atletiekbaan, voor mensen die hardlopen een ideale combinatie baan- wegtraining...
Pius Park Pius Park 2 km Mooi geüpgrade hal, veel ruimte.
Meet2Match Meet2Match 2 km Mét u en vóór u! Meet2Match Peel en Maas 2019 Vrijdag 8 februari van 14.30 tot 20.00 ...
Peel en Maas Open Podium Peel en Maas Open Podium 2 km Cultureel evenement voor alle inwoners van Peel & Maas die graag eens zijn of haar ta...
Huis van Morgen Huis van Morgen 2 km Zo lang mogelijk in je eigen vertrouwde huis blijven wonen; dat wil bijna iedereen.
Vorkmeer welzijnsorganisatie Vorkmeer welzijnsorganisatie 2 km Doen helemaal niets. Geven nog geen reactie op je bericht.
Stichting Prisma Stichting Prisma 2 km Stichting Prisma vormt het bevoegd gezag van 11 basisscholen, 1 openbare basisschool ...
Heldense Reddingsbrigade Heldense Reddingsbrigade 2 km Pagina voor alle leden en belangstellende van de Heldense Reddingsbrigade
Stichting MIR Peel en Maas Stichting MIR Peel en Maas 3 km Stichting ter bevordering van duurzaam, energie-neutraal en zelfvoorzienend leven, we...
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Stichting Hond zoekt met het openbaar vervoer


Helden, Kesselseweg 240 meter
78
Helden, Kesselseweg 330 meter
78
Helden, Mariaplein 430 meter
78
Helden, Mariaplein 460 meter
78

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid