facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting Het Utrechts Landschap

Stichting Het Utrechts Landschap

Info

Utrechts Landschap is de beschermer van natuur en erfgoed in onze provincie. Help mee om het mooie van Utrecht te behouden!

Geschiedenis

Utrechts Landschap is dé beschermer van natuur en monumentaal erfgoed in provincie Utrecht. We zijn in 1927 opgericht en vieren dit jaar ons negentigjarig bestaan.

Utrechts Landschap heeft momenteel 600 vrijwilligers, 23.500 Beschermers en 59 Bedrijfsvrienden.

Onze natuur en erfgoed is letterlijk dichtbij Utrechters. We kopen natuurgebieden aan, ontwikkelen ze als het nodig is, maar vooral: we beheren natuur voor de eeuwigheid. Die prachtige natuurgebieden zijn stuk voor stuk toegankelijk voor alle inwoners van onze provincie en voor hen die buiten Utrecht wonen.

Daarnaast hebben we belangrijk monumentaal erfgoed onder onze hoede: meerdere landgoederen met opstallen, 23 molens en Kasteel Loenersloot.

Onze taak

Utrechts Landschap werkt actief aan het behouden, versterken en ontwikkelen van natuur, landschap en erfgoed en wil mensen daarbij betrekken en ruimte bieden om daarvan te genieten.

Producten

Bescherming van natuur en cultuurhistorie door aankoop, ontwikkeling, beheer en onderhoud van terreinen, gebouwen en molens.

Adres: Bunnikseweg 39, 3732 HV De Bilt
Telefoonnummer: 030-220 55 55
ln.pahcsdnalsthcertu@ofni
Stad: De Bilt
Route: Bunnikseweg 39
Postcode: 3732 HV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: utrechts landschap wandelen, utrechts landschap houtveiling, utrechts landschap amerongen, utrechts landschap opzeggen, utrechts landschap pannenkoekenhuis, utrechts landschap houtveiling 2018, utrechts landschap tekenpas, utrechts landschap soesterberg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Landschap Erfgoed Utrecht Landschap Erfgoed Utrecht 148 meter Gaan op een rigide manier om met olifant padjes. Deze die er al tientallen jaren ligg...
Landschappen NL Landschappen NL 289 meter Genieten van de veelzijdige schoonheid van de Nederlandse landschappen.
Stichting Winkie & Friends Stichting Winkie & Friends 2 km Goed initiatief om kinderen een actieve week te laten beleven tijdens de zomervakanti...
Scouting Ben Labre Scouting Ben Labre 2 km Gezellige groep en altijd iets te doen.
Logos Instituut Logos Instituut 2 km www.logos.nl wil mensen meer kennis bij brengen over de werkelijke geschiedenis van d...
Eet Mee Eet Mee 2 km Laat je verrassen door Eet Mee. Schuif aan bij een etentje bij iemand thuis of kook i...
Axel Foundation Axel Foundation 2 km Axel Foundation vraagt aandacht voor de onbekendste en één van de belangrijkste oorza...
Landelijke Oudervereniging Balans Landelijke Oudervereniging Balans 3 km Een mooie vereniging met de betrokken ouders.
NVA (Nederlandse Vereniging voor Autisme) NVA (Nederlandse Vereniging voor Autisme) 3 km Probeer al maanden contact met deze vereniging te krijgen. Reageerden na 5 maanden of...
Aic Utrecht Aic Utrecht 3 km Het Autisme Informatie Centrum Utrecht is een informatie- en ontmoetingspunt voor men...
Speel-o-theek De Bilt Speel-o-theek De Bilt 3 km Vriendelijke en meedenkende vrijwilligers! Veel speelgoed!
Academisch Hospice Demeter Academisch Hospice Demeter 3 km Als sterven onvermijdelijk nabij is, is dit geen slechte plek daarvoor. Hospice met l...
MENS De Bilt MENS De Bilt 3 km Organisatie die zorgindicatie opstartfase regelt voor Gemeente De Bilt via het Sociaa...
Recensies
We waren aanwezig bij de beneficientenbijeenkomst ivm het 95 jarig bestaan van Utrechts Landschap. Deze bijeenkomst was zeer goed verzorgd met informatie en hoofdzakelijk vegan voedsel, een water met kruiden uit de tuin en wijnproeverij. De kruiden / groentetuin is echt geweldig om te bekijken. Wij hebben genoten. Volgens ons ook een zeer goed doel om te steunen.
Terreinbeheerder / boswachters rijden met auto’s door kwetsbare natuur! Over velden en smalle paden….over lijken gaan ze. Deze lieden hebben geen affectie met de natuur. Overal in Nederland gaan boswachters en terreinbeheerders met mountainbikes kwetsbare gebieden in. Zeker nu in het broedseizoen. Schandelijk van het Utrechts Landschap! Door mij afgelopen maandag meermalen geconstateerd. Rob Wijnands, ex beschermer Utrechts Landschap.
Het Utrechts Landschap geeft ook natuurwandelingen met zeer ervaren gidsen. 01. Landgoed Beerschoten achter De Biltse Hoek van van der Valk. Start koetshuis. 02. Langoed Houdringe. Start koetshuis Beerschoten. 03. Landgoed Heidestein in Zeist. Start schaapskooi.
Prachtig landschap bestaande uit zeer fraaie tuinen met bloemen en planten, een boomgaard, weide met klein vee, een park met bijzondere bomen, een drassig bos waar je over steigers doorheen kunt wandelen omzoomd door wijdse velden. Het geheel is goed onderhouden. In een winkeltje kun je iets te drinken krijgen.
Historische vliegtuigsshow met allemaal oude vliegtuigen die vliegend te zien zouden zijn, Bij Vliegpark Soesterberg geblokkeerd door deze gekke hippies. Echt te triest voor woorden dit! Het is een historische luchtmachtbasis geen eendenverzamelplek .
Zeer prachtige landgoederen, kom hier eens wandelen.
Het gehouden kerstdiner voor vrijwilligers van het Landschap Erfgoed Utrecht, fantastisch initiatief, wordt zeer gewaardeerd.
We hebben een prachtige uitleg gekregen over bomen en omgeving van iemand die veel wist, maar ook toegaf niet alles te weten.
Super mooi dit landschap midden in de hectiek vlak bij het Princess Maxima Centrum... wandeling maken
Fijn dat er zo'n stichting is
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid