facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting Helpen en Doen

Stichting Helpen en Doen

Info

Stichting Helpen En Doen,gevestigd Industriestraat 2A Hoensbroek,helpt door inbreng en huisruimingen van bruikbare spullen voor mensen die het nodig hebben.



"Stichting Helpen en Doen helpt door inbreng en huisruimingen van bruikbare spullen voor mensen die het nodig hebben."
Adres: Industriestraat 2A, 6433JW Hoensbroek
Telefoonnummer: 0636342020
Stad: Hoensbroek
Route: Industriestraat 2A
Postcode: 6433JW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Stichting Helpen en Doen telefoonnummer, Kringloop Hoensbroek openingstijden, Kringloopwinkel Hoensbroek, Stichting rewel Hoensbroek, Kringloop Verhagen Hoensbroek, Tweedehands kleding Hoensbroek, Kringloop Hoensbroek kouvenderstraat, De Doorstap Hoensbroek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Krijg de Kleertjes Voerendaal - Hoensbroek Krijg de Kleertjes Voerendaal - Hoensbroek 789 meter Kinderkleding ruilpunt in alle maten. Je ruilt meteen voor kleertjes in een andere ma...
Scouting H. de Montfort Hoensbroek Scouting H. de Montfort Hoensbroek 810 meter Ziet er schoon en netjes uit mensen zijn vriendelijk di is mijn eerste indruk
Recensies
Een oké kringloopwinkel. Vrij duur geleken met een RD4. Kleding valt tegen, erg veel nieuw en prijzig. Daarentegen wel veel servies en andere 'kringloopartikelen'. Gratis parkeren op locatie. Personeel bij binnenkomst was -1, bij de kleding was het beter. Een 'goedemorgen' is misschien geen slecht idee :.
Hele leuke kleren, schoenen voor niet teveel geld. Ze hebben tweedehands kleding en schoenen en nieuwe kleding en schoenen. Echt de moeite waard om te bezoeken. Ze hebben ook andere tweedehands spullen en tray's drinken, wasparfum, teveel om op te schrijven. Grote winkel, goedkoop en vriendelijk personeel.
Ode aan deze winkel. Netjes normaal geprijsd voor ieders budjet en extreem vriendelijk. Parkeren voor de deur. We zeggen het voort.
Er mag een cursus klantvriendelijkheid gevolgd worden door de medewerkers. Daarnaast veel trappen die je op moet. Bij binnenkomst gelijk al nieuwe producten zoals parfums, kleding, schoenen etc. Als je verder loopt kom je pas bij de kringloop spullen uit. Voor mij niet voor herhaling vatbaar.
Te duur Teveel spullen niet geschikt voor de verkoop, rommelig en niet schoon. Jammer.
Leuke nette winkel en mooi geleverd als je vraagt dus aanrader
Top aanbod en zeer klantvriendelijke benadering. Een aanrader om geregeld even te neuzen, wij komen i.i.g. nooit met lege handen thuis! Doen dus!
Heel leuk aanbod, oude goede spullen en ook nieuwe kleding, merk, leuk personeel, veel variabel aanbod!
Het is er schoon en netjes. Kleding netjes. Er is een soort van shop in shop met nieuwe spullen. Kleding poetsmiddelen geurtjes en blikjes en flesjes drinken. Aparte formule en niet meteen mijn ding. Genoeg te snuffelen. Ze namen mijn gebrachtte spullen aan na check in de auto. Een stoel en lamp wilde de meneer niet. Ik had mij voorgenomen 'alles of niets'. Hij was onverbiddelijk en ik niet volhoudend genoeg. Dus lamp en stoel moet ik dus nu ergens anders kwijt. Let op er is geen toilet voor grote mensen alleen voor kinderen.
Van alles te koop, zowel nieuwe artikelen als tweedehands artikelen. Nieuwe artikelen zoals kinderschoenen, kinderkleren, maar ook voor dames en heren artikelen zijn er te koop. Het is zeker een bezoek waard. Ga zelf maar kijken en beoordeel het zelf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid