facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting Gidsenteam Zeeuwsch-Vlaanderen

Stichting Gidsenteam Zeeuwsch-Vlaanderen

Info

Stichting Gidsenteam Zeeuwsch-Vlaanderen voor tochten door de kernen en polders van Zeeuws-Vlaanderen onder begeleiding van gediplomeerde gidsen!

Geschiedenis

Ontdek Zeeuws-Vlaanderen….een verrassend mooie streek in Zeeland en toch ’n landje apart’, door de ligging tussen Vlaanderen en de Westerschelde.
Wij gaan graag samen met u op pad! Ons gidsenteam is professioneel opgeleid en werkt nauw samen met de VVV Zeeland. Voor jong en oud zijn er dagtochten. Boeiend, verrassend of avontuurlijk. Voor elk wat wils!

Activiteiten:
Wat dacht u van een rondrit langs dijken en kreken? Of vindt u geschiedenis interessanter? Kent u de lokale beroemdheden Reynaert de Vos, Jantje van Sluis of Willem Beukelszoon? Of is ’wadlopen’ door Het Verdronken Land van Saeftinghe misschien iets voor u?

Als u trek heeft gekregen, dan kunt u heerlijk nagenieten op een terrasje in één van de landelijke dorpjes of oude stadjes. U kunt kiezen uit een keur van restaurants, zelfs tot twee sterren niveau.
Er is ook een compleet Bourgondisch arrangement te boeken.

Kortom, genoeg keuze om u uitstekend te vermaken. En het mooie is, dat we het programma volledig kunnen afstemmen op uw interesse, tijd en budget. Voor leuke ideeën of verrassende tips, neemt u contact op met het gidsenteam: [email protected]

Adres: 4511 AA Breskens
Telefoonnummer: +31 6 127 117 00
Stad: Breskens
Postcode: 4511 AA


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid