facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting garantiefonds ZonZeker

Stichting garantiefonds ZonZeker

Info

ZonZeker biedt zekerheid aan iedereen met zonnepanelen
voor u als consument en als installateur!

Geschiedenis

Consumenten en bedrijven kiezen veelal voor grote installateurs met de overtuiging dat deze grote installateurs beter in staat zijn om hun afspraken na te komen en garanties te bieden. Daarnaast zien we dat consumenten steeds meer zand in de ogen gestrooid wordt op het internet. Mooie beloftes maar ook angst. Angst die gezaaid wordt voor specifieke producten, of soms zelf voor de kleine installateur.

Goed bedoelde (inkoop)acties die door grote partijen worden georganiseerd die een vertrouwd aanzien genieten bij de consument. Het resultaat is dat tijdens dergelijke actieperiode de lokale verkoop nagenoeg stilvalt, wat voor enorme kopzorgen zorgt bij de kleine installateurs.

Stichting Garantiefonds ZonZeker (SGZZ) is ontstaan doordat verschillende kleine installateurs meerdere malen de gevolgen van bovenstaande voorbeelden ondervonden. Door de krachten van een grote groep gelijkgestemden te bundelen, kan een collectief gesmeed worden wat zelfs meer kan dan de grote installateur.

Faillissement

Alle zekerheden die u genoot bij uw installateur worden bij faillissement volledig overgenomen door een andere (lokale) installateur die aangesloten is bij de stichting. Uw aanbetaling loopt geen enkel gevaar.

Flexibiliteit

Kleine installateurs weten doorgaans niet wat van negen tot vijf betekent. Kleine service vragen worden veelal met het dagelijkse werk ingepland. Lukt dat niet , dan is een afspraak buiten de reguliere werktijden doorgaans ook geen probleem.
Rendement

ZonZeker installaties bestaan uit vooraf geselecteerde producten, waardoor kwaliteit en rendement gegarandeerd kan worden door SGZZ en door uw installateur. Indien u kiest voor ZonZeker Extra wordt uw installatie na 5 tot 7 jaar volledig doorgemeten om er zeker van te zijn dat ook de daaropvolgende jaren de installatie optimaal functioneert.

Kwaliteit

Alle ervaring en kennis van de deelnemers komen samen in de zogenoemde Whitelist. Hierop staan alleen produkten waar de deelnemers goed ervaringen mee hebben, en waarvan de stichting de garantievoorwaarden heeft getoetst. Honderden jaren ervaring van kleine installateurs komt samen in deze lijst, waarvan u direct de vruchten plukt.

Vakbekwaam

Iedere Zonzeker installateur is gescreend door de stichting op zowel administratief gebied als op vakbekwaamheid. De ZonZeker installateur heeft zijn vakbekwaamheid aan de stichting aangetoond door middel van zijn papieren en door een willekeurige controle bij oude klanten van de installateur. U bent er zeker van dat u een kwaliteit installateur in huis haalt!

Geschillen

Mocht u een geschil hebben met een van onze deelnemers, dan kan de stichting hierin bemiddelen. Oordeel van de stichting richting onze deelnemers is doorgaans bindend.

Maatschappelijk voordeel

Er is nu geen noodzaak meer om te kiezen voor een groot installatie bedrijf. U kunt nu veilig kiezen voor de lokale installateur bij u om de hoek, mits deze uiteraard een deelnemer is aan het fonds. Een extra opsteker: u draagt hierdoor ook bij aan werkgelegenheid en saamhorigheid binnen uw regio! Wist u dat lokale verengingen nagenoeg alleen maar gesponsord worden door lokale bedrijven? U draagt hier indirect aan bij!

Adres: Henriëtte Roland Holststraat 30, 3207WZ Spijkenisse
Stad: Spijkenisse
Route: Henriëtte Roland Holststraat 30
Postcode: 3207WZ



op zoek naar gerelateerd: Basiscertificaat Stichting Garantiefonds ZonZeker, Innodura Garantiefonds, SGZE ervaringen, Enie garantie, Sgzp, Aanbetaling zonnepanelen, Zonneplan SGZE, Sunleaves Garantiefonds
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cattery Beestenboel Cattery Beestenboel 53 km Cattery Beestenboel is een kleinschalige Maine Coon Cattery. Wij fokken hobbymatig Ma...
Carmelicious Carmelicious 53 km Delicious bespoke cakes and cupcakes.
Klimroos & Ridderclub Spijkenisse Klimroos & Ridderclub Spijkenisse 54 km De Klimroos & Ridderclub is de leukste club van Spijkenisse! Gezellig knutselen, spel...
Ducati Olanda Club Ducati Olanda Club 54 km Ducati Olanda Club, de nog steeds snelgroeiende Ducati club van de Benelux met de leu...
Topleft Topleft 54 km Topleft magazine is a celebration of couture and fashion culture
Recensies
Ik ben zeer tevreden over de zonnepanelen, ze werken zoals voorgeschreven keurig netjes geinstaleerd, zowel de panelen als de bekabeling. Raad een ieder deze panelen en het installatiebedrijf aan.
Zeer vakkundig geinstalleerd. Bovendien snel, vriendelijk en betrouwbaar. Erg tevreden over WD Solar BV uit De Lier
Installateur was incompetent. Onze installatie is nu gevaarlijk met slechte bekabeling en materiaal. Onze originele installateur - een lid van de garantiefonds- is nu failliet, maar ZonZeker wil onze niet helpen. Geen antwoord op aanvraag en geen hulp met een nieuwe installateur.
Deze stichting heeft ons heel goed geholpen met het opnieuw installeren van de zonnepanelen De monteurs waren heel vriendelijk en opgeruimd Onze dank
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid