facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting Er is Geloof, Hoop en Liefde

Stichting Er is Geloof, Hoop en Liefde

Info

www.voedselhulplangedijk.nl (en omgeving) We delen wekelijks voedselpakketten uit aan gezinnen die onder het minima leven.

Geschiedenis

Iedereen kent dat wel; aan het eind van de maand de eindjes aan elkaar moeten knopen omdat het geld op is. Er zijn ook groepen met mensen die als ze hun geld ontvangen hebben al zitten te dubben hoe ze alle rekeningen moeten betalen en hoeveel geld ze overhouden om in ieder geval iedere dag iets te kunnen eten. De mensen die maand in maand uit, dag in dag uit met dit probleem worstelen scharen wij onder de groep minima.

Dus niet alleen de mensen die moeten leven van een uitkering kunnen bij ons terecht. Ook mensen met een vaste (goedbetaalde) baan die door allerlei omstandigheden in financiële problemen zijn geraakt, kunnen bij ons terecht.

Elk half jaar kijken wij samen met het gezin naar de situatie van dat moment. Cliënten zijn verplicht mee te werken aan een oplossing om hun gezin uit deze situatie te krijgen.

Wij hanteren in ons aanmeldproces in principe de wettelijke norm welke jaarlijks wordt vastgesteld. Laat u zich hierdoor niet meteen afschrikken en neem gewoon even contact op (tel. 06-15 27 45 67), dan kijken wij of er iets mogelijk is.

Adres: Broekerwerf 3, 1721 PC Broek op Langedijk
Telefoonnummer: 06-15274567
Stad: Broek op Langedijk
Route: Broekerwerf 3
Postcode: 1721 PC


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 15:30


op zoek naar gerelateerd: Voedselbank Langedijk, Broekerwerf 3 Broek op Langedijk, Voedselbank Heerhugowaard, Vrijwilligerswerk Broek op Langedijk, Stichting Geloof, Hoop en Liefde, Voedselbank Schagen, Speelgoedbank Langedijk, Voedselbank Alkmaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Werken bij Esdégé-Reigersdaal Werken bij Esdégé-Reigersdaal 134 meter Werken bij Esdégé-Reigersdaal is voor geïnteresseerden die meer willen weten over het...
Zorgtuinderij Oosterheem Zorgtuinderij Oosterheem 526 meter Geweldig mooie woon/werkplek voor mensen met een verstandelijke beperking!
Speculaaspop Speculaaspop 574 meter De speculaaspoppenactie is leukste en lekkerste manier om de clubkas te spekken!
Recensies
Super. De vrijwilligers zijn vriendelijk, en met sommigen is het vaak lachen geblazen. Hoeveel spullen ze ook per week hebbenveel/weinig ze weten je altijd wat lekkers mee te kunnen geven
Men maakt erg veel werk van de hulp naar mensen die het slechter hebben dan gemiddeld
Aardige mensen. Iedereen staat klaar voor vragen en dergelijke. Iedereen is daar gelijk aan elkaar.
Mensen doen hun uiterste best om te helpen
Hoewel het de voedselbank is, is het er altijd gezellig
Wat een lieve mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid