facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting EHAK

Stichting EHAK

Info

Stichting EHAK is gespecialiseerd in het verzorgen van lessen over EHBO aan baby’s en kinderen. Alle mogelijke ongevallen die bij kinderen kunnen gebeuren bespreken wij in onze lessen en/of workshops.

Geschiedenis

Stichting EHAK (Eerste Hulp Aan Kinderen) stelt zich ten doel om EHBO kennis met betrekking tot baby’s en kinderen over te dragen aan iedere volwassene die, al dan niet beroepsmatig, regelmatig met kinderen in aanraking komt.
Elk jaar worden gemiddeld 140.000 kinderen naar de Spoedeisende Hulp gebracht!
Tijdens onze cursussen en workshops, die door het hele land door ons gegeven worden, leert u onder begeleiding van een Rode Kruis gecertificeerde instructeur hoe te handelen bij ongelukken van baby’s en kinderen (o.a. verslikking, valpartij, bloedneus). Na afloop van de cursus EHBO aan kinderen ontvangt u het officiële Rode Kruis certificaat!

Wij verzorgen ook incompany trainingen op scholen, verenigingen, instellingen en bedrijven. Onze instructeurs reizen af naar uw locatie en organiseren de EHBO cursus in uw eigen vertrouwde omgeving.



"Stichting EHAK is gespecialiseerd in het verzorgen van lessen over EHBO aan baby’s en kinderen. Alle mogelijke ongevallen die bij kinderen kunnen gebeuren bespreken wij in onze lessen en/of workshops. Je kunt zelf kiezen welke onderwerpen jou op dit moment aanspreken en dan de desbetreffende workshop volgen. Of ga je meteen voor een volledige cursus met reanimatie, zodat je direct van alles op de hoogte bent?Aan jou de keuze!Of je nu een jonge ouder bent, gastouder, opa of oma, leerkracht, overblijfmoeder, pedagogisch medewerker,……eigenlijk moet iedereen kennis hebben van EHBO!Want….jij wilt toch ook kunnen handelen als het nodig is?Hopelijk zien we je snel in een van onze lessen!"
Adres: Raambrug 2, 5531 AG Bladel
Telefoonnummer: 0854871500
Stad: Bladel
Route: Raambrug 2
Postcode: 5531 AG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Groeipijn knie
Recensies
Mee gedaan aan: Cursus EHBO aan babys en kinderen. Erg leuke en relaxte sfeer. Miranda had goede voorbeelden en kon ook goed het hoe en waarom van bepaalde handelingen uitleggen.
Goede praktijkcursus gevolgd met heldere uitleg en voldoende ruimte om zelf te oefenen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid