facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting Eem Aans

Stichting Eem Aans

Info

Stichting Eem Aans is een dagbestedingsproject voor jongeren en jong volwassenen met een licht verstandelijke beperking

Onze taak

Eem Aans is een veilige plek voor jongeren met een beperking welke op een plezierige manier hun dagbesteding invullen op een manier waarbij ze midden in de samenleving staan.
Door professionele begeleiding en het gevoel dat ook zij in deze maatschappij een belangrijke rol hebben is het de bedoeling om op een verantwoorde manier deze groep een duidelijk positief beeld te leren ervaren.



"Stichting Eem Aans bied jongeren en jongvolwassenen met een verstandelijke beperking een zinvolle dagbesteding, door middel van restaurant Eem Aans en versgemaakte donuts in onze doony's donutsstore"
Adres: Middenweg 32, Muntendam
Telefoonnummer: 0598854407
moc.liamtoh@snaa-mee
Stad: Muntendam
Route: Middenweg 32



op zoek naar gerelateerd: eem aans eten, eem aans winschoten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kyokushin Dojo Sandokai Kyokushin Dojo Sandokai 231 meter Bij Karateschool Sandokai wordt er lesgegeven in het (Full Contact) Kyokushin Karate.
Recensies
Goed Eten bie eem aans : chef kok heeft weer ze best gedaan.
Echt de allerlekkerste hamburgers van het noorden. Elke keer weer heerlijk!
Ik had de Tj Hot Vega Burger met frietjes en pindasaus. Het was een grote dubbele burger die heerlijk pittig was, echt een aanrader! De frietjes waren gekruid, heerlijk! De portie was ook erg royaal! De bezorging was prima, het eten was sneller dan verwacht bezorgd. Echt top!
De uitdager was heerlijk. Zeker het proberen waard!
Mijn zus heeft hier besteld en ik moet zeggen ik vind het zeer matig!! Als je vanuit Muntendam wil bezorgen naar Winschoten zorg er dan in ieder geval voor dat je klanten warm eten krijgen..je kan kiezen tussen groenten en salade en wij hebben voor groenten gekozen maar dit zat er niet eens bij!! Daarbij vond ik de mixed grill erg tegenvallen.. koud vlees is sowieso niet lekker maar de kwaliteit van het vlees viel me ook een beetje tegen. Biefstuk was niet eens met zout en peper gekruid. Donuts zien er wel geweldig uit..
Super lekker gegeten en gedronken. Aanrader, goede bediening en leuk restaurantje. Prima locatie.
Dure hamburgers en niet te eten, het is het gewoon niet. Kipburger was ook niet lekker, geen smaak aan Het patat was dan wel lekker De naam eem aans klopt wel met het eten, het is net eem aans
Jammer dat je anderhalf uur moet wachten op 2 lauwwarme burgers en wat sloffe friet. Ook al eens de verkeerde bestelling gekregen. Ze zijn gelukkig wel bereid om zulke dingen direct of bij een volgende bestelling te compenseren. Wanneer alles goed gaat is het overigens prima eten
Heerlijke hamburgers ook vega en geweldige service. Nu 2x besteld, eerste keer exact op tijd, alleen de 2de keer door een stroomuitval een half uurtje te laat. Geweldig opgelost met een excuus en iets extra's als toetje. Top zaak.
Heerlijk gegeten..gingen er kritisch heen ..maar heerlijk eten en top personeel..wij komen zeker vaker!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid