facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting Duurzame Energie Wierden-Enter

Stichting Duurzame Energie Wierden-Enter

Info

De Stichting Duurzame Energie Wierden-Enter is opgericht in 2015 en heeft als doelstelling om Wierden en Enter voor zover mogelijk zelfvoorzienend te maken

Geschiedenis

De stichting is er voor alle inwoners van Wierden en Enter. De stichting is er dus voor u, om u te helpen onze gemeente te verduurzamen én geld te besparen. Dit alles zoveel mogelijk met inzet van lokale ondernemers.

De stichting wil helpen dit doel te bereiken door iedereen in Wierden en Enter te motiveren, adviseren en ondersteunen in de overgang van fossiele energie naar duurzame energie. Advies voor subsidie, overstappen en energiebesparing horen daar ook bij.

Omdat wij geen winstoogmerk hebben, willen wij de drempel voor uw verduurzamings- en besparinginitiatieven zo laag mogelijk maken.

Zelf geen mogelijkheden om zelf energie op te wekken, bijvoorbeeld door een ongunstige oriëntatie van uw dak voor de plaatsing van zonnepanelen ? Ook dan bent u bij de Stichting Duurzame Energie Wierden-Enter aan het juiste adres.

Wij hebben het initiatief genomen om binnen onze gemeente op een duurzame manier energie op te wekken. U kunt daarin participeren om daarmee onze gemeente te verduurzamen én geld te besparen op uw energierekening.

Adres: Gildenweg 8A, 7641 AZ Wierden
Telefoonnummer: 0546 – 72 31 17
Stad: Wierden
Route: Gildenweg 8A
Postcode: 7641 AZ



op zoek naar gerelateerd: De Groene Weuste, Duurzaam Bouwloket Wierden, Energiecoach Wierden, Warmtepomp Wierden, Energieloket, Energie Control Wierden, Duurzaam Oldenzaal, Gemeente Wierden
Recensies
Dak en vloer geïsoleerd factuur uitgeprint langs kantoor gegaan gesloten Even opgebeld met de vraag over de actie word je afgesnauwd aan de telefoon door een mevrouw .Of ik de nieuwsbrief niet lees die is rondgehangen. .Bedankt bedankt voor de klantvriendelijkheid Zoals gezegd werd ik terug gebeld en uitgepraat .dit alles is gebaseerd op een mis verstand
Wanneer je als stichting niet weet dat boeren meer CO2 opnemen dan ze uitstoten, en dan ook nog eens mest gaat vergelijken met de NOX uitstoot van wegverkeer..
Top stichting die meehelpt aan verduurzaming van de samenleving!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid