facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting Dierenasiel Zeeuws- Vlaanderen Terneuzen

Geschiedenis

Het dierenasiel, gevestigd in Terneuzen, is verantwoordelijk voor het opvangen en verzorgen van zwerfhonden en -katten en voor huisdieren die door eigenaars worden afgestaan. Het werk is erop gericht zo snel mogelijk een goed tehuis te vinden voor de dieren. Per jaar wordt er op deze manier voor enkele honderden dieren een nieuw baasje gevonden. Bij de stichting zijn vier betaalde medewerksters in dienst, die geassisteerd worden door een groep vrijwilligers en stagiaires. Ons werkgebied bestaat uit heel Zeeuws-Vlaanderen, namelijk de gemeentes Sluis, Hulst en Terneuzen.

Adres: Evertsenlaan 86, 4535 AD Terneuzen
Telefoonnummer: 0115 613841
Stad: Terneuzen
Route: Evertsenlaan 86
Postcode: 4535 AD


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 16:00
Dinsdag: 14:00 - 16:00
Woensdag: 14:00 - 16:00
Donderdag: 14:00 - 16:00
Vrijdag: 14:00 - 16:00
Zaterdag: 14:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: dierenasiel zeeuws vlaanderen terneuzen honden, dierenasiel zeeland, dierenasiel axel, dierenasiel goes honden, dierenasiel middelburg, dierenasiel zierikzee, dierenasiel vlissingen, dierenasiel middelburg honden
Recensies
Wij hebben afgelopen maandag Aizen inmiddels Beer geadopteerd na het overlijden van onze lieve Teddy. Beer doet het na omstandigheden pas 1.5 dag bij ons al heel goed! En zoals het gezegde, Tijd en geduld loont! We zijn enorm goed geholpen door als ik me niet vergis Amber. Een lieve en hulpvaardige medewerker die echt alles van alle diertjes wist! Mede door Amber haar verhaal en 'Aizen' z'n gedrag lief, kroelkipzijn mn man en ik gevallen voor de charmes van Aizen! We hebben nog een lange weg te gaan, maar die zal zeker gaan lukken! We zullen jullie op de hoogte houden! Liefs Fam, Lijsenaar
Met de beste intenties en geen spoortje twijfel ging ik naar het dierenasiel om een oudere kater te adopteren. Echter vond het geen prettige ervaring. De zorg voor de dieren is ongetwijfeld van goed niveau maar de wijze waarop je kunt " kennismaken" met een kat vind ik toch zeer onpersoonlijk en onnatuurlijk. Werd een beetje aan mijn lot overgelaten, medewerkers waren erg druk. Moest het toch vooral een beetje zelf uitzoeken allemaal. Hierdoor ging ik juist aan mijn keuze twijfelen. Kortom, niets voor mij op deze manier een kat adopteren. Jammer genoeg. Met betere begeleiding was het ongetwijfeld beter gegaan. Ik heb inmiddels via een andere weg een kater geadopteerd.
We komen af en toe een asielhondje uitlaten. Goede service en je merkt gelijk dat ze super met de honden omgaan!
Beste mensen zijn ongetwijfeld heel goed voor dieren, echter in de omgang naar mensen aan de telefoon, valt nog heel wat te verbeteren.
Sinds 2 weken hebben we Sky geadopteerd. Wat een lieve hond. Het team heeft fijn voor hem gezorgd en was super bij de ontmoeting. Sky heeft het geweldig naar zijn zin.
Vriendelijke mensen met een duidelijk verhaal voor het aanschaffen van een huisdier. Keep it up!
Misschien niet de ideale plek voor dieren want elk dier verdient een liefdevol thuis maar wat een geweldig team die altijd klaar staan voor de dieren en ze top verzorgen.
Net Doria geadopteerd, prachtbeest...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid