facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting De Dierenambulance Zuidhorn

Stichting De Dierenambulance Zuidhorn

Info

www.dierenambulancezuidhorn.nl
Samen met vrijwilligers zetten wij ons in voor gewonde dieren, zwerfdieren en elk ander dier dat onze hulp nodig heeft.

Geschiedenis

Stichting Dierenambulance Zuidhorn is een nog vrij jonge stichting die in 2008 is opgericht. Stichting Dierenambulance Zuidhorn is actief is in de gemeenten Zuidhorn, Winsum, Grootegast, Leek en De Marne. Samen met vrijwilligers zetten wij ons in voor gewonde dieren, zwerfdieren en elk ander dier dat onze hulp nodig heeft.

Stichting Dierenambulance Zuidhorn heeft als doel: Het bevorderen van het welzijn van dieren in het algemeen en die van gevonden, vermiste, gewonde en zieke dieren in het bijzonder.



"Stg. De Dierenambulance, rijdt in de gemeente Westerkwartier."
Adres: Mensumaweg 31, 9356TC Tolbert, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 06 - 27 61 67 62
Stad: Tolbert
Route: Mensumaweg 31
Postcode: 9356TC



op zoek naar gerelateerd: Amivedi, Kat vermist Hoofddorp, Kat vermist Capelle aan den IJssel, Kat vermist Enschede, Kat Gevonden Assen, Vermiste katten Almelo, Gevonden katten Almere, Kat vermist Hellevoetsluis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ixta Noa Tolbert Ixta Noa Tolbert 3 km Ixta Noa is GEEN veilige plek voor mensen met een psychische kwetsbaarheid, behalve v...
De Zijlen De Zijlen 3 km De Zijlen is er voor mensen met een verstandelijke beperking
BSO SKSG Bubbel BSO SKSG Bubbel 4 km Wij delen onze belevenissen op de BSO. Wij laten u zien hoe leuk uw kids het hebben!
Sintmarun Sintmarun 4 km Een top organisatie een leuke dag gehad zaterdag
Recensies
Helaas was er bij ons in de straat een kat aangereden. Gebeld met de dieren ambulance en deze kaart wouden ze wel ophalen. Ik vermoedde een zwerfkat. Later werd ik nog terug gebeld dat de kat naar Zuidhorn is gebracht en niet gechipt was. Fijn dat ze nog feedback gaven. Complimenten voor de service.
Ik had gebeld voor een gewonde eend. Later had ik terug gebeld en toen vertelde de medewerker dat ie hem naar de vogelopvang had gebracht. Fijn om te horen, ook al wilde ik niet weten hoe het is afgelopen. Toppers zijn het!
Een geweldige organisatie en fijne mensen respect voor de mensen dat ze zulks geweldige werk doen in hun vrije tijd.
Ze waren wat stuntelig maar ze deden hun werk .
Prima, aardige mensen, goede zorg !
Vriendelijke mensen en prima hulp. Er mag wel duidelijker gecommuniceerd worden over de tijd dat men komt. We komen er zo aan is bij mij niet ruim een uur later. Verder top dat ze er zijn en dit werk doen!!!
Super vriendelijk heel blij mee. Wat een helden.
Snelle en nette afhandeling inzake gevonden ziekr steenmarter!
Vandaag een gewond vogeltje in de achtertuin gevonden. Binnen 30 minuten waren ze er om het beestje op te halen. Deskundige, aardige man.
Je wordt niet sierius genomen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid