facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting De Basisz

Stichting De Basisz

Info

bijzonder traject voor jongeren in zeewolde. kringloopwinkel als instrument van het leer- werkbedrijf. begeleiding op maat. zorg en aandacht. geloof in de kracht van jongeren. www.basisz.org

Adres: Mast 35, 3891KE Zeewolde
Telefoonnummer: 0365220148
Stad: Zeewolde
Route: Mast 35
Postcode: 3891KE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Basisz Zeewolde Marktplaats, De basiz, Winkels Zeewolde openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Open Haven Open Open Haven Open 2 km Mooi gebouw en gezellige inrichting. Multifunctionele ruimte prima stembureau
Recensies
Grote winkel. Veel aanbod qua kleding. Kleine huishoudelijke apparaten en serviesgoed scherp geprijsd! Echt een aanrader!
Mooie kringloopwinkel met vriendelijke mensen. De prijzen zijn goed en het doel van de winkel is nog beter! Aan de linkerkant van de winkel kan je gemakkelijk spullen afgeven.
Dure kringloopwinkel, wel leuk ingericht. Nieuwe deurmatten voor 25 euro, dat zijn geen kringloop prijzen. Deze gaan we niet pinpointen..
Leuke kringloopwinkel
Naar mijn mening te duur...zeker de kleding mag wel wat beter beoordeeld worden. truitjes met duidelijke slijtage vh wassen bolletjes wordt nog 4,50 voor gevraagd. Een bloesje vd primark 4,00 ...dat kun je daar nieuw voor 5,00 kopen.
veels te dure kringloop winkel. vind ik echt jammer de prijzen schieten de tweedehands pannen uit! kleding kopen is niet meer leuk daar. ik dacht dat een tweedehands winkel voor de arme mens was.maar helaas. neem je portemonnee maar mee !
Defect apparaat via mp aangeschaft. Teruggestuurd in overleg. Excuses, onze fout. Geld + 2x verzendkosten terug op uw rekening. Het apparaat is moedwillig beschadigd door Stg de Basisz! U raad het al: Ik krijg daar de schuld van ... geen geld terug. Weg €95,85 -----* Aangifte van oplichting. Géén STER voor OPLICHT praktijken.
Leuke kringloop. Wel aan de prijs, maar er staat over het algemeen wel leuke spullen. Als je wat zoekt eerst hier kijken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid