facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting Cultureel Podium de Kelder

"Podium FLUOR is al ruim 25 jaar hét poppodium van Amersfoort en omstreken, met een breed aanbod aan popconcerten en danceparty’s op het programma. Daarnaast vind je bij FLUOR popcultuur in de breedste zin van het woord: muzikale films, exposities, cultuureducatie en talentontwikkeling zoals Herman Brood Academie on Tour.Naast de reguliere programmering is FLUOR beschikbaar voor externe programmering en verhuur aan het bedrijfsleven. FLUOR beschikt over een professionele crew en een compleet licht- en geluidssysteem voor alle typen evenementen."
Adres: Kleine Koppel 31 , Amersfoort 3812 PG, NL
Telefoonnummer: 033 463 8457
Stad: Amersfoort
Route: Kleine Koppel 31
Postcode: 3812 PG



op zoek naar gerelateerd: Theater Fluor Amersfoort, FLUOR Amersfoort tickets, FLUOR BLØF, Nachtwerk FLUOR, Guppy Gala, Concerten Amersfoort, Fluor 14 januari 2023, NO BARRIER FLUOR
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FLUOR FLUOR 103 meter Mooi podium, mooie plek, lekker biertje en top Nederpop artiesten!
Fluor Fluor 154 meter Mooi podium, mooie plek, lekker biertje en top Nederpop artiesten!
De Rooie Cent De Rooie Cent 469 meter Leuke locatie en betaalbaar. Je kan ook je eigen drank ed meenemen zodat het echt een...
Café Miles Café Miles 804 meter Leuk cafe met live muziek en 2 bars
't Nonnetje 't Nonnetje 825 meter Lekker gegeten in een ongedwongen sfeer. Goeie bediening
Recensies
Mooi podium, mooie plek, lekker biertje en top Nederpop artiesten!
Hele leuke en gemoedelijke theater locatie met een prima service en snel handelende bewaking/ehbo en bar personeel wanneer nodig.
Verrassend leuk poppodium waar prima vriendelijk personeel bij de ingang en bij de bar staan. Hou er wel rekening mee dat er weinig zitplaats is, maar het is er wel. Google Maps laat je overigens zoeken. Het is makkelijk aan te lopen vanuit de naastgelegen Qpark.
Het veranderen van pand vind ik nogsteeds een beetje jammer. Ik kan niet eens een fatsoenlijke drone foto maken maar het blijft de centrale plek voor jongeren.
Mooie tent, gave aankleding, lekker geluid, lekker bier, wel duur. Daarnaast 2 euro voor kluisjes, herenwc's met alleen urinoirs.
Wel een leuke locatie, ben alleen geen fan van het resycle muntje en miste ook de mogelijkheid om cash te kunnen betalen. Ook vond ik het belachelijk dat je steeds weer opnieuw 2 euro voor je kluisje moest betalen.
Super leuke plek voor optredens of andere events. Het geluid is echt keigoed. Ik heb hier zelf ook een paar keer mogen optreden. Alleen had ik aan het begin moeite met de toegankelijk, het ziet er niet super uitnodigend uit om zomaar naar toe te gaan.
Fantastisch podium en personeel, ontzettend goede vibe!
ik vond het een supergoede sfeer erg vriendelijk personeel en een prettige zaal het geluid was goed genoeg en ik heb erg genoten en als er weer een leuke band/zanger optreed kom ik zeker weer het ligt wel een beetje achteraf dus een betere wegwijzering richting Fluor zou fijn zijn
Wat een geweldige tent! Hebben Frank Boeijen gezien en het was helemaal te gek. Parkeren voor de deur, lekkere industriële vibe en alles goed geregeld. Zoals de rest al opmerkte is de drank duur maar wik vonden het waard!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid