facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting Cultureel Aerwinkel Posterholt

Stichting Cultureel Aerwinkel Posterholt

Info

Cultureel Aerwinkel biedt elk seizoen een gevarieerd cultureel programma gericht op bezoekers uit Midden-Limburg en daarbuiten.
http://www.cultureelaerwinkel.nl/wp-content/uploads/2015/10/flyerA5-Programma2017-2018.pdf

Geschiedenis

Stichting Cultureel Aerwinkel biedt elk seizoen een gevarieerd muzikaal programma voor bezoekers uit Midden-Limburg. Onze stichting bestaat uit vrijwilligers die hun passie voor muziek graag met anderen delen. Zij heten u bij dezen alvast van harte welkom op Kasteel Aerwinkel in Posterholt, en wensen u veel plezier tijdens de optredens!

Alle concerten vinden plaats op Landgoed Kasteel Aerwinkel, Aerwinkelsallee 1, 6061 GT, Posterholt en beginnen om 14.00 uur. Meer informatie over de concerten, de artiesten en hoe u kunt reserveren vindt u op onze website.

- De meeste foto's op deze pagina zijn gemaakt door Marianne Janssen-Willems van www.opeenblaadje.nl.

Adres: Kasteel Aerwinkel, Aerwinkelsallee 1, 6061 GT Posterholt
Telefoonnummer: 06-21-92-47-02
Stad: Posterholt
Route: Kasteel Aerwinkel, Aerwinkelsallee 1
Postcode: 6061 GT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PacAutospeedway PacAutospeedway 7 km Leuke dag gehad,klein maar gezellig circuit. Neem op een zonnige dag iets mee om in d...
Recensies
Leuke locatie, mooie Engelse tuin, het kasteel dateert uit 1854Bezocht opWeekendWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNee
Mooi parkachtige omgeving om te verblijven of te wandelenBezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNee
We hebben de ceremonie van onze bruiloft in deze prachtige tuin gehouden en daarna heerlijk op het terras achter het kasteel getoost en de taart aangesneden. Het was een heerlijke dag, fijn verzorgd. Dankjewel Petra en collega’s!
Mooi groot kasteel met ditto park. Veel grote en oude bomen.
Zeer mooie locatie, lekker gepicknickt voor onze eerste trouwdag. Vriendelijke behulpzame bediening.
Mooie wandeling in en rond het kasteeltje, wel de bordje Prive respecteren, je mag rond het kasteel Aerwinkel lopen , er ligt een groot natuurgebied erom heen.
Geen kasteel om te bezichtigen. Landschap is erg mooi! Koffie/thee gelegenheid niet de hele week open helaas. Onderdeel van een groene wissel wandelroute.
Het kasteel wordt nog privé bewoond, maar het landgoed is vrij toegankelijk om te kunnen wandelen. Direct nabij het kasteel is een gezellige horeca gelegenheid om de inwendige mens van het nodige te voorzien.
Reinier en Maíra, bedankt voor jullie bijdrage aan de mooiste dag van ons leven. We hebben echt genoten van onze bruiloft en alles wat erbij kwam kijken. Van de ceremonie in het kasteel, het proosten in de tuin, de taart in de Gasterij, het diner en het feest, alles was goed verzorgd. Leuk om te zien dat jullie ook echt deelnemen aan de dag en meedenken met ons. Tot snel!
Ik was bij Kasteel Aerwinkel voor een familie bruiloft, trouwen, eten één feest in de tuinen van het kasteel.. Alles perfect geregeld! ivm Corona mag je buiten meer gasten ontvangen dan binnen. Een mooie lokatie.. een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid