facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting Cavia Oude-Tonge

Info

Gratis af te staan:Cavia's die u niet langer kunt/wilt verzorgen. Door herplaatsing krijgen ze een nieuw thuis. Neem ook contact op als u een cavia wilt aanschaffen.De openingstijden zijn om (telefonisch) contact op te nemen en om afspraken te maken.

Geschiedenis

Opvang en herplaatsing van cavia's. Bel voor informatie naar het onderstaande telefoonnummer van de hoofdlocatie of stuur een mail. Tijdens onze openingstijden kunt u bellen naar het verkregen telefoonnummer.
Dan maken we een afspraak om uw cavia te brengen of om een cavia op te halen.

Adres:
Telefoonnummer: 0644104998
Stad: Oude-Tonge


Openingstijden

Maandag: 19:00 - 21:00
Dinsdag: 19:00 - 21:00
Woensdag: 19:00 - 21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Prema Samadhi Prema Samadhi 2 km

Info

<3 Prema Samadhi <3

Bewustzijn - Verbin...

Recensies
Cavia's die, tot ze een nieuw huisje vinden, hier heel fijn kunnen wonen. Eigenaresse heeft verstand van de dieren en verzorgt ze goed. Heel makkelijk via fb te zien welke cavia's een nieuwe baas zoeken, met als deze bekend is geschiedenis en andere bijzonderheden erbij vermeld en ook al gelijk te reserveren voor een eerste ontmoeting.
Marga neemt de cavia's liefdevol op en zorgt voor nieuw onderdak. Als u een cavia wil ga dan naar de cavia opvang en niet naar de winkel. Er zitten zoveel mooie lieve cavia's in de opvang die een nieuw huisje verdienen.
Wij hebben tot nu toe 7 erg tamme cavia's 'geadopteerd' uit deze geweldige caviaopvang. Het proces waar je doorheen gaat wanneer je een nieuwe cavia komt halen waarderen wij heel erg. Je kunt met de cavia's kennismaken en zelf uitzoeken met wie je een klik hebt. Je krijgt daarbij alle informatie die je nodig hebt en meer. Kortom, alleen maar positiviteit.
Erg vriendelijke en professionele mevrouw daar. Met haar hart voor de cavia's zeker op de juiste plaats.
Super voor de cavia's. Goede begeleiding in maken van keuze.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid