facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting Casa Segunda Vida

Stichting Casa Segunda Vida

Info

Kringloopwinkel - vintage - antiek - brocanterie - opslagruimte - vrijwilligersorganisaties - re-intergratie & activerend werk

Geschiedenis

KVK 68115148



"Kringloopwinkel Casa Segunda Vida*Wij zijn een kleinschalige stichting in het leven geroepen voor mens en milieu. Met een gezellig team vol enthousiasme!Bij ons kan je nog lekker ouderwets "snuffelen" tussen onze juweeltjes!Ons assortiment is zeer ruim, van kleding tot antiek en van electronica tot keukenspullen, je kan het zo gek niet bedenken.Met een aparte kledingafdeling en grote meubelloods.Service staat bij ons stipt op nummer 1, als het nodig is lopen we zelfs even mee naar de auto of brengen we het bij u thuis! Heeft u spullen over? Dan komen wij het ook graag ophalen!Tevens zijn wij een vrijwilligersorganisatie en bieden wij dagbesteding en re-intergratie trajecten.En niet te vergeten onze opslag verhuur!"
Adres: Zuider Parallelweg 59, 6953DD Dieren
Telefoonnummer: 0644009432
Stad: Dieren
Route: Zuider Parallelweg 59
Postcode: 6953DD


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Recensies
Lekker volle kringloop met overdekte hoeken buiten en een loods vol meubels. Hier kan je schatzoeken! Prima prijzen met af en toe wat uitschieters. Ik liep naar buiten met m'n handen vol voor nog geen €3. Vriendelijk personeel, lieve poes loopt rond, aanrader!
Echt onze lievelingskringloop. Zulke leuke vondsten over de jaren. Heel jammer dat jullie sluiten, toch blij met de vitrinekast waar we al jaren een oogje op hadden. Veel succes met wat de toekomst ook brengt en heel hartelijk bedankt voor alle mooie spullen en lieve service!
Echt een leuke kringloop. Met een hele hal met meubeltjes waar je op en in moet kruipenje moet er van houden Ik hou van schatgraven en dat kan hier naar hartelust! In de winkel is het meer brocant en echt gestyld. Al met al zeker een aanrader,wij komen hier zeer zeker terug!
Erg leuke kringloop. Veel ouderwetse spulletjes maar alles heel goed geprijsd en gesorteerd. Het enige wat ik miste was het overzicht waar wat staat. Was bij kassa en dacht alles gehad te hebben en zag een prijslijst van kleding. Heb echter geen kleding gezien dus vast ergens een trap ofzo gemist. ook staan de meubels in een andere hal
Erg leuke kringloop waar je nog leuke lp's en singles voor een kringloopprijs kan kopen. Niet zoals vele andere kringloopwinkels die ze steeds vaker voor handelsprijzen aanbieden
Zoveel kleine en grote verrassingen. Van een piepklein antiek zilveren lepeltje tot een prachtige oude klok. En die hangt nu bij mij thuis aan de muur. En met de plastic gieter, elektrische heggenschaar, hygrometer en wandelstok ben ik erg content. Mijn portemonnee ook trouwens. En de vriendelijkheid en glimlach is gratis.
Superfijne kringloopwinkel waar je ouderwets rond kan snuffelen en mooie spulletjes vinden voor een fijne prijs.
Prima lokatie voor 2de hands spullen. Jammer dat Babette gaat stoppen. Alle succes gewenst.
Leuke winkel vriendelijke club mensen. Ik heb wat leuke en praktische dingen gevonden die ik nodig had. Goedkoop bezorgt. Bedankt.
Zeer goede prijzen. Veel assortiment en hartstikke vriendelijk personeel! Veel beter dan de 2Switch in de buurt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid