facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting Boerderij De Viermarken

Stichting Boerderij De Viermarken

Info

De Viermarken is een zogenaamde zorgboerderij met een biologische boerderij-winkel die in de noord-westelijke stadsrand van Enschede ligt.

Adres: Viermarkenweg 85, 7522 LC Enschede
Telefoonnummer: 053-4359572
Stad: Enschede
Route: Viermarkenweg 85
Postcode: 7522 LC


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 16:30
Dinsdag: 08:30 - 16:30
Woensdag: 08:30 - 16:30
Donderdag: 08:30 - 16:30
Vrijdag: 08:30 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: De Viermarken Facebook, Biologische groente Twente, Zorgboerderij Twente vacatures, Viermarken winkel, Vlees boerderij Enschede, Boerderij Enschede te koop, Eieren kopen bij de boer Enschede, Zorgboerderij Haaksbergen
Recensies
Prachtig opgezette en goedfunctionerende biologische zorgboerderij in mooie bosrijke omgeving aan de rand van bebouwd Enschede.
Rondleiding gehad ivm werk, wat een prachtige plek is dit! Veel mogelijkheden, zoals de moestuin, de dierenverzorging, houtbewerking, MTO, creatief. Hele prettige en kundige begeleiding, rustige sfeer. Van alle dagbestedingen is dit mijn nr 1 locatie!
Fantastische plek, mooie omgeving, lieve mensen, heerlijke producten. Meer en deel van eigen land en zelf gebakken of gemaakt.
Een biologische zorgboerderij in het noorden van Enschede, vlak bij het Abraham Ledeboerpark en de Universiteit van Twente. Biologische groenten van eigen Land zijn te koop in de aangesloten winkel.
Gezellige open dag veel dingen te zien en te proeven goed georganiseerd leuke muziek geen spijt dat we er geweest zijn
Mooi project open dag goed georganiseerd en gezellig. Leuke en goede muziek
Super hoe de mensen begeleid worden, leuk om te zien dat iedereen geniet. Brood meegenomen wauw wat lekker
Mooie dagbestedingsplek en goedkoop met producten
Mooi park, vee bankjes ook.
Nog nooit in het Ledeboerpark gewandeld tot afgelopen zomer. Wat een mooi park en wat is boerderij de Viermarken een leuke verrassing daar! Top, even een bak koffie, wat lekkers erbij. Heerlijk!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Stichting Boerderij De Viermarken.

Enschede agricultureel coöperatief

openingstijden, locatie, vervoer. Viermarkenweg 85 enschede boerderij kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Stichting Boerderij De Viermarken adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Stichting Boerderij De Viermarken. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Stichting Boerderij De Viermarken delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kinderboerderij Noord Kinderboerderij Noord 1 km Hele leuke kinderboerderij en goed onderhouden! Zit ook een leuk speeltuintje bij.
Grondverzet Tichelaar Grondverzet Tichelaar 5 km Goed, snel, vriendelijk, voordelig.
Haksel'n in Ossel Haksel'n in Ossel 5 km Terug in de tied Haksel'n in Ossel mmv Half um Half
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid